2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
به سلامتی فیتونیا جون. مامان آسا جون هرکاری که می کنم موقع خوابش باشه خیلی کلافگی می کنه.خیلی خسته شدم این چند وقت.انرژیم رفت.
من تهران زندگی می کنم. مامان آسا کدوم شهر شمالی؟ پدر من گیلانیه
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
مامان آسا و نینا جان ممنونم

دخترم دستشو خیلی تو دهنش میکنه ... خیلی هم تف میکنه. البته این قضیه از حدود 1 ماه پیش تا حالا ادامه داره

فکر میکنم مقدمات دندون در آوردن باشه

خودشو تو آینه که میبینه خیلی ذوق میکنه

تا وقتی خوابه میتونم به کارام برسم...وقتی بیداره همش تو بغلمه... یا روی پا باید تکونش بدم.

راستی براش 7 تا کتاب هم خریدم ... البته بیشتر واسه دل خودم ... هر روز براش اونا رو میخونم
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سر فرصت پستهای قبلی رو میخونم تا با شما و نینی های گلتون بیشتر آشنا بشم

راستی منم هنوز پریود نشدم.. دخترم فقط شیر خودمو میخوره..
من درنور مازندران زندگی میکنم.
فیتونیا کدوم شهر خوزستانید؟
مامان نارون دختر من هم دستشو میخوره و لب پایینشو خیلی میک میزنه.
منم تا زمانیکه خوابه به کارام میرسم وقتی بیداره باید پیشش باشمو یا بغلش کنم.
راستی شما چیزی در مورد مسواک انگشتی برای جلوگیری از خارش لثه شنیدید؟
در مورد فین گیر چیزی میدونید؟
مامان نارون اسم کتابهایی رو که خریدی به ما هم میگی؟
مامان آسا

من در مورد مسواک انگشتی و فین گیر چیزی نشنیدم.

اسم کتابا : 1- خانم گاوه 2- آقا گوسفنده 3- خانم مرغه 4- می می نی، گل می کشه یا نی نی
5- تاتی کوچولو آب میخواد خسته شده،خواب می خواد 6-تاتی کوچولو می می می خواد گرسنه شه خیلی زیاد
7- شعر های من و مامان

سه تای اولی روشون نوشته برای 0 تا 3 ساله ها .....چهارمی برای گروه سنی الف و ب ... پنجمی و ششمی برای 1 تا 3 ساله ها .....هفتمی هم برای 2 تا 6 ساله ها

دلم میخواست تو ارتباطم با دخترم تنوع بدم... گفتم بد نیست چند تا کتاب بخرم و براش بخونم .. هم اون سرگرم میشه هم من .... فکر میکنم تو رشد ذهنی بچه هم تاثیر خوبی داشته باشه
مامان آسا

خیلی خوب بود اگه میتونستیم همزمان بیایم
ولی من اصلا نمیتونم برنامه ریزی کنم واسه اومدن به نی نی سایت

هر وقت نینیم خواب باشه میام ...
اسم شهرمون امیدیه نزدیک اهوازه البته من بچه آبادانم بعد از ازدواج اومدم امیدیه در مورد کتابهایی که گفتین بیشترشون رو دارم مال بچگی های پسرمه راستی سؤال کردین در مورد مسواک انگشتی ، موقعی که پسرم کوچک بود براش خریدم به حالت ژله ای داره حتی پرزهاش هم ژله ایه خیلی راحت تو انگشتم میذاشتم و دندوناشو پاک میکردم فین گیر هم منظورتون همون که با اون بینی بچه رو پاک می کنن؟
راستی بچه ها یه توصیه : قبل از حموم دادن بچه یا همون شب قبلش سر بچه رو با روغن زیتون مالشی ماساژ بدین تا هم موهاش قشنگ بشه و هم ملاج سرش خوب بسته بشه بعد از حموم هم با روغن بچه تمام بدنشو ماساژ بدین خیلی خوبه هم برا ارتباط عاطفی و هم برا هوش بچه
2810