2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست

نشانه های اصلی این بیماری :

اشک ریزش دایمی از چشم ، حتی در مواقعی که نوزاد گریه نمی کند .

در صورت عفونت چشم ، تجمع چرک در گوشه چشم و تورم بینی درست در زیر چشم مبتلا .
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
تقریباً درتمامی موارد ، مجرای اشکی بطور طبیعی تا سن یکسالگی باز خواهد شد . بهر حال ، با درمان می توان این مجاری مسدود را سریعتر باز نمود . بنابراین چنانچه نوزاد بطور دایم دچار اشک ریزش است . با پزشک کودک خود مشورت کنید . در صورت وجود علایم عفونت باید ظرف ۲۴ ساعت به پزشک مراجعه نمائید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پزشک چشم کودک را معاینه خواهد کرد و در صورتی که علایم عفونت وجود نداشته باشد ، از شما خواهد خواست تا به آرامی قسمت فوقانی مجرا را ماساژ دهید . در صورت وجود عفونت ، پزشک پماد آنتی بیوتیک چشمی تجویز خواهد کرد . پس از بهبود عفونت ( که معمولاً یک هفته طول می کشد ولی جهت اطمینان ، پزشک باید آن را تأیید نماید ) شما باید ماساژ را انجام دهید .

اگر بعد از سن یکسالگی ، مجرا همچنان بسته باشد ، پزشک کودک را به یک متخصص و جراح چشم معرفی خواهد کرد و متخصص مربوطه تحت بیهوشی عمومی و بوسیله یک ابزار باریک ، مجرای مسدود را باز خواهد کرد .

برطرف کردن انسداد مجاری اشکی

بعد از شستشوی دست ها در زیر گوشه داخلی چشم مبتلا ، پوست را به آرامی ماساژ دهید . این کار را روزانه ۳ تا ۴ بار و به مدت ۲ تا ۳ هفته ادامه دهید . این اقدامات شما به باز شدن مجرای اشکی کمک خواهد کرد .

پس از باز شدن مجرای اشکی ، اشک ریزش کودک متوقف می شود و احتمال ابتلا به عفونت های چشمی در کودک کاهش می یابد .
سلام فیتونیا جون. آره راحت شدم. دیروز خیلی‌ بی‌قراری کرد تابع نکرد خدارو شکر ولی‌ خیلی‌ بی‌قرار بود جای واکسنش فکر کنم درد میکرد.قدش ۶۵ شده وزنش ۷.۶ کیلو. دکترش گفت غذا کمکیو از پایان ۶ ماهگی شروع کن.گفت الان هم هیچی‌ جز شیر خودت نده حتی آب(آخه بعضیا میگفتن نبات داغ بده)خدارو شکر همه چیش خوب بود و رو نمودار بود.آخه خودم فکر می‌کردم شیرم کم شده از ۲.۵ ماه به اینور(به خاطره ورزش) ولی‌ دکترش گفت خوبه.:)
خواهش می‌کنم مامان آسا جون. واکسن ۲ ماهگیش بدتر بود هم بی‌قرار بود هم تب کرد،ولی‌ واکسن ۴ ماهگیش تب نکرد بی‌ قراریشم یه کم کمتر بود
مامان آسا ، نینا جون تیپ زمستونی البته لباس بیرونی بچه هاتون چیه یعنی چندتا لباس تنش میکنید یا تو قنداق فرنگی میذارید آخه من دخترمو لباس زیادی تنش میکنم برا بیرون رفتن اما به محض اینکه سوار ماشین بشم گرمش میشه و گریه میکنه بعد مجبورم سوئیشرتش رو در بیارمو موقع پیاده شدن دوباره تنش کنم
فیتونیا جون من یه پیرهن زیر تنش می‌کنم + یه زیرپوش آستین کوتاهه زیر دکمه دار +یه سرهمی گرم روش یا بلوز پشمی و شلوار + روی همه اینا هم یه سر همی‌ پشمی و کلاه و شال گردن .میذارمش رو صندلی‌ ماشین اگه گشنه نشه گریه نمی‌کنه
من یه رکابی و یه آستین بلند+یه لباس ضخیم که یا سوییشرت و شلوار یا سرهمی یا بلوز و شلوار و کلاه بافتنی.باز هم مقدار لباسش بستگی داره به دمای هوا که چقدر سرد باشه .توی ماشین اگه خیلی سرد نباشه کلاهشو درمیارم و دکمه یا زیب لباسشو فقط باز میکنم.
2810