2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
سلامsh جون نینی منم همینطور همش آب دهان میریزه.فک کنم واسه دندون در آوردن باشه چون تو کتاب خوندم از ۱۰ هفتگی آب دهنشون شروع می‌شه به ریختن و بین ۵تا ۷ ماهگی اولین دندونشون در میاد
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
پسرمنم 30شهریور بدنیا اومد0 وزن تولد:3250 قد:47 الان صدا درمیاره به پهلو می چرخه گردنش سفت شده دستاشو خیلی می خوره آب دهنش هم همیشه آویزونه وزن سه ماهگی:6300وقد:63
وقتی پایین ترینم خداامید من است،وقتی تاریک ترینم خداروشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم خدا نیروی من است، وقتی غمگین ترینم خدا آرام جان من است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی‌ دوست دارم همه مامانای شهریوری بیان و از کارای نی‌نی گلاشون بگن و با هم نی‌نی هامونو بزرگ کنیم و دوست شیم با هم
نی‌نی گل من از گل نی‌نی شما ۲۴ روز بزرگتره. دستاشو نگاه می‌کنه. ذوق می‌کنه صدا در میاره بلند.میخنده .میغلطه(با کمک).
من 28روزش بود بردمش ختنه.نینیت میتونه چیزی با دست بگیره؟ آراد من دستشو سمت اشیا میاره اما تازه انگشتاشو کشف کرده هنوز نمی تونه ازشون استفاده کنه بعضی وقتا هم پاهاشو میاره بالا خوب بهشون نگاه می کنه داره اونا روهم کشف می کنه
وقتی پایین ترینم خداامید من است،وقتی تاریک ترینم خداروشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم خدا نیروی من است، وقتی غمگین ترینم خدا آرام جان من است
آره شهره جون با دستاش جقجقه ذستش می گیره.وقتی به شکم میذارمش گردنش رو بالا میاره وقتی اسباب بازی نوردار جولوش میذارم انگار می خواد سینهخیز بره سمتش
2810