این سومین تاپیکیه میزنم ولی هنوز جوابم نگرفتم یه ریمل و پنکک خوب اگه میشناسید معرفی کنید ریملش میخوام بلند کننده و بالا برنده قوی باشه و تا حد متوسط حجم دهنده و پنکک که بشه هر روز استفاده کرد و پوشندگیش خوب باشه و هم مصنوعی نکنه
ولی من واقعا راضی بودم از ریملش ، چون من توی لوازم آرایش عاشق ریمل هستم بخاطر همین پولم زیاد میدم بخاطرش ، البته باید مراقب باشی تقلبی بهت نندازن من لانکومو از یه جایی میگیرم که معروف و قدیمیه
خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈 👑دنیام 👉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامان شیده ممنون که وقت میذاری ریمل لانکوم بلند کنندگیش هم خوبه؟ من بلند کنندگی و بالا برندگیش برام مهمتره و اینکه من ریمل لورال میخریدم خیلی زود تموم میشد چون هر روز استفاده میکنم چقد توش هست برای چه مدت خوبه اگه هر روز استفاده بشه