2777
2789
عنوان

خوشگلا بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 25 بازدید | 39 پست
ولی من واقعا راضی بودم از ریملش ، چون من توی لوازم آرایش عاشق ریمل هستم بخاطر همین پولم زیاد میدم بخاطرش ، البته باید مراقب باشی تقلبی بهت نندازن من لانکومو از یه جایی میگیرم که معروف و قدیمیه
خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان شیده ممنون که وقت میذاری ریمل لانکوم بلند کنندگیش هم خوبه؟ من بلند کنندگی و بالا برندگیش برام مهمتره و اینکه من ریمل لورال میخریدم خیلی زود تموم میشد چون هر روز استفاده میکنم چقد توش هست برای چه مدت خوبه اگه هر روز استفاده بشه
Lilypie Maternity tickers
عزیزم تا اونجایی که من میدونم موس برای حالت دادن به مو هستش ربطی به صورت نداره
خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
مامان شیده رنگاش بنفش پررنگ و کمرنگ و لبی و سبز بود فک کنم. من بنفش تیره برداشتم که رنگش زباد معلوم نبود باید دقت نیکردی هاله بنفشو میدیدی
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
خواهش عزیزم ، ببین همه چیش عالیه من مژه هام کوتاه ولی پرپشته اون ریمل انقدر بلند میکنه که خودش فر میکنه مژه رو ،بازم میگم اصل باشه
بعدم آره جعبش بزرگه و چون احتیاجی به چندبار زدن نیست همون یه بار کافیه بخاطر همین دوومش بیشتره و میتونی بیشتر ازش استفاده کنی
مرسی آلیس جون من دنبال ریمل خوب و رنگی هستم ،آرکانسیلم مارک خوبیه ولی فکر کنم هرجایی نتونی پیداش کنی حالت دهندگیش خوبه؟؟