2777
2789

من هر رنگ مویی که میزنم ، با اکسیدان مخلوطش میکنم و به موهام میزنم و بعد نیم تا یک ساعت هم میشورم ، ولی فک کنم باید موها رو اول دکلره یا همون بیرنگ کنیم.کسی میدونه فایده و کاربرد دکلره و رنگساژ و ... چیه ؟

دکلره موهات رو به پایه مورد نطر میرسونه و مو رو یکدست میکنه تا مو آماده بشه برای روشن شدن.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگساژ برای وقتی هست که موهات رو رنگ کردی و ریشه هات یکم دراومده اونموقع نمیخواد دوباره کل موهات رو رنگ کنی یه رنگساز میزاری

برای گرفتن زردی و نارنجی و قرمزی مو هم یسری رنگساژ هست که میزاری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

واسه ۹۰ درصد رنگا باید دکلره کرد بدون دکلره زیاد خوب در نمیاد 

دکلره همونیه که موهارو به رنگ پایه میرسونه 

اول دکلره میکنن بعد رنگ مو میزارن 

رنگساژ هم بعد از مدتی میزنن که زردیه مو بره و مو دوباره خوش رنگ بشه

یعنی واسه رنگ بلوند طلایی روشن ، باید قبلش دکلره کنیم ؟ اینکه میگن باید چند بار دکلره بزنی اون واسه ...

من موهام مشكي هست ي رنگ خيلي روشن تر از تسكافه اي زدم ولي ارايشگاه برام زد

بدون دكلره بود

یعنی واسه رنگ بلوند طلایی روشن ، باید قبلش دکلره کنیم ؟ اینکه میگن باید چند بار دکلره بزنی اون واسه ...

بله عزیزم حتما باید دکلره بشه.

گاهی مو به پایه نمیرسه و دکلره اگه زیاد روی سر بمونه مو رو میسوزونه واسه همین سر رو میشورن و استراحت میدن و دوباره دکلره میکنن

میشه از رنگای خیلی روشنم استفاده کنی به مرور  با چند بار تکرار موهات روشن میشه 

دکلره موهات رو به پایه مورد نطر میرسونه و مو رو یکدست میکنه تا مو آماده بشه برای روشن شدن.

یعنی من که نصف موهام رنگه و نصف دیگش مشکیه باید دکلره کنم قبل رنگ مورد نظر ؟

اینکه میگن باید رنگ رو بعد اینکه دکلره کردی ، فقط پنج دقیقه مثل شامپو به موها بزنی علتش چیه ؟ چرا نباید یک ساعت گذاشت ؟