بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم دارم یه سری....برای گرایش مشاوره یه سری هم روانشناسی
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
شیوا شما ی جا گفتی 3روز بعد لقاح بی بی چکت مثبت شده من 1شهریور باید پری شم ولی مطئنم نی نی دارم چهارشنبه آز دادم منفی شد الان بی بی چک گذاشتم منفی شد ولی از علائمم مطمئنم نی نی هست
شیدا جون شما چه سالى قبول شدید؟ کدوم دانشگاه؟ من لیسانسم غیر مرتبطه میخوام ببینم قبولیم تو ارشد روانشناسى خیلى سخت میشه؟چجورى باید برنامه ریزى کنم که برسم اونم با یه پسر ٢ ساله؟!
من یسری کتاب منبع دارم مال رشته مشاورست بدردت میخوره؟ خواستی میتونی وایبرهم بیای شماره امضا
طراحی و دوخت تونیک های شیک مناسب با سایز شما با قیمت استثنایی.تماس با ما :
6 9 0 6 7 3 5 5 3 9 0 وارتباط وایبر و واتس آپ فقط خانومها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=731968