2777
2789
عنوان

با لجبازی دختر نه ساله ام چکار کنم؟

2289 بازدید | 12 پست
یه دختر نه ساله دارم که از وقتیکه داداشش به دنیا اومده خیلی بدتر شده دایم میگه چرا منو دوست ندارین؟ اولا اصلا حسود نبود ولی بعد .....با اینکه باباش اینقدری که به اون محبت میکنه به پسرمون کاری نداره اما نمیدونم چکار کنم؟
خداوندا راضیم به هر آنچه داده ای و نداده ای!
عزیزم همین الان خودت اسم کاربریتو زدی من و سینا جونم خوب چه اشکالی داشت که ترکیب اسم دختر و پسرت رو می زدی
احتمالا یه چیزی ازت دیده که حساس شده
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر بهترین کار اینه که با یه مشاور یا روانشناس کودک صحبت کنی
من خودم هم خیلی مشکلات با پسرم دارم که مشاور گفت یک سریش بر میگرده به رفتار های خودت
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
افرین مامان کیانا
من هم دو تا دختر دارم اثلا اثلا به هم حسودی نم کنن با اینکه دختر بزرگم اونقدر حساس که نگو یه چیز به خواهرش میگم اون جای کوچیکه گریه میکنه
جون مرکز توجه تو خونه فقط بزرگه هستش بعد کوچیکتره
وااا چرا یهو همه میپرین بهش اولش که بچه کو چیک مراقبت بیشتر و توجه بیشتری میخواد درثانی دخترت الان فکر میکنم موقع لجبازیاش شروع شده بدتر از اینم میشه فقط توجهتو بهش بیشتر کن نکن بکن بهش تا میتونی نگو بیشتر مسولیت بچه رو بهش بده مثلا بزار پوشکشو عوض کنه لباسشو عوض کنه یا اگه به سن غذا خوردن رسیده بزار غذا بهش بده یا بیشتر بده دخترت بغلش کنه من از همین راه جواب گرفتم در صورتی که دخی های من یکیشون 7 سالش بود و یکیشون 2 سالش بود که پسرم دنیا اومد حتی به دخمل دومی هم هیچی نمیگفتم با این حال خیلی بد شده بود ولی خدا رو شکر هر روز دارن بهتر میشن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹