گلپرررر مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 7218 عنوان زکان ناشتایی تیرویید 8یا12ساعت؟!! 164 بازدید | 38 پست بگید لطفا سریع 1399/10/30 | 07:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مـهرنـازخانم عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6222 هشت ساعت من ک از الان ضعف کردم باید برم آزمایش تیروئید بدم چطور تحمل کنم آخه سرم گیج داره میره مونده بیهوش شم از گزسنگی 🌷
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3848 هشت ساعت من ک از الان ضعف کردم باید برم آزمایش تیروئید بدم چطور تحمل کنم آخه سرم گیج داره میر ... عه شمام تيروئيد داري تو بارداري؟؟؟ كم كار يا پر كار؟ ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
مـهرنـازخانم عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6222 عه شمام تيروئيد داري تو بارداري؟؟؟ كم كار يا پر كار؟ کم.کار هست قرص استفاده میکنم قندمم پایینه تحمل گرسنگی ندارم انگار میخام بیهوش شم چیزی نخورم 🌷
مـهرنـازخانم عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6222 عه شمام تيروئيد داري تو بارداري؟؟؟ كم كار يا پر كار؟ بچه ات پسره ؟ ان تی درست گفت بهت ؟ 🌷
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3848 کم.کار هست قرص استفاده میکنم قندمم پایینه تحمل گرسنگی ندارم انگار میخام بیهوش شم چیزی نخورم واي منم دقيقا مثل شمام بهتر ميشي عزيزم دو سه هفته ي ديگه حالت روبراه تر ميشه منم روزي يدونه لووكسين ميخوردم بعد ازمايشم شده روزي نصفي ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
مـهرنـازخانم عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6222 واي منم دقيقا مثل شمام بهتر ميشي عزيزم دو سه هفته ي ديگه حالت روبراه تر ميشه منم روزي ... این قرص ها ک ناشتا میخورم بیشتر سرگیجه میگیرم حالا صبحی نخوردم ک تا چند ساعت دیگ برم آزمایش بدم 🌷
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3848 بچه ات پسره ؟ ان تی درست گفت بهت ؟ دختره عزيزم ان تي كه درست گفت ولي من قبل اينكه برم ان تي هم ميدونستم دختره ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 41496 کی گفته برا تیرویید باید ناشتا بود من الان شنیدم منکه صدبار رفتم دادم صبحانم خورذه بودم درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید ضربه خوردم 💔
مـهرنـازخانم عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6222 دختره عزيزم ان تي كه درست گفت ولي من قبل اينكه برم ان تي هم ميدونستم دختره آخی عزیزم تیکرت صورتی کن پسمنم خیلی دوس داشتم دختر حس میکردم دختره ان تی احتمالا گفت پسره 🌷
مـهرنـازخانم عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6222 کی گفته برا تیرویید باید ناشتا بود من الان شنیدم منکه صدبار رفتم دادم صبحانم خورذه بودم من دیروز از آزمایشگاه پرسیدم گفت تیروئید بارداری ناشتا بیا 🌷
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3848 این قرص ها ک ناشتا میخورم بیشتر سرگیجه میگیرم حالا صبحی نخوردم ک تا چند ساعت دیگ برم آزمایش ب ... عه مطمعن باش بري ازمايش خيلي تغيير كرده عدد تي اس اچ منم هجده هفته رفتم ازمايش دادم خيلي پايين اومده بود دكترم قرصمو كم كرد من صبا بيدار ميشم قرصمو ميخورم ميخوابم بعدش هر موقع بيدار بشم صبونه ميخورم سخته بعد قرص يك ساعت چيزي نخوري ادم ضعف ميكنه ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 41496 من دیروز از آزمایشگاه پرسیدم گفت تیروئید بارداری ناشتا بیا نمیدونم شاید تو بارداری یادم نیست ولی من هفته پیش صبحانه خوردم رفتم ازمایش دادم درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید ضربه خوردم 💔