2777
2789

سلام

دوستان من این موضوع رو تازه متوجه شدم که تزریق فیلر و آنزیم به بینی آسیب میرسونه...

البته حرف من نوعی هم نیست پزشکان گوش، حلق، بینی اینو میگن.

گفتم اطلاع بدم بهتون

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
فقط بینی؟ یا کلا برا جاهای دیگ بزنن مضره؟

من بینی رو شنیدم که میگن

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست من شیش هفت ماهه زذه هنو هیچیش نشده

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
دوست من شیش هفت ماهه زذه هنو هیچیش نشده

خب با یه بار زدن که هیچی نمیشه

ولی دکترایی که بینی جراحی میکنن میگن این کار خطرناکه و انجام ندید

خصوصا میگن نوک بینی حساس تره

خب با یه بار زدن که هیچی نمیشه ولی دکترایی که بینی جراحی میکنن میگن این کار خطرناکه و انجام ندید خ ...

نمیدونم والا خودشم پیش دکتر انجام داده

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

سلام خانم کیمیا تو پروفایلت نشتی راجع به دعانویس درخواست دوستی ندید من درمورد شماره دعانویس درخواست ندادم  شماهر قبلا گرفتم و انجام دادم ..فقط  سر یه موردی از حرفاتش ذهنم  ذهنم درگیره دارم میخوایتم از شما که قبلا رفتی  پیش اینا یه سوال بپرسم میشه قبول کنی اصلا شماره اینا نمیخوام اصلا نمیخوام دیگه برم 

سلام خانم کیمیا تو پروفایلت نشتی راجع به دعانویس درخواست دوستی ندید من درمورد شماره دعانویس درخواست ...

سلام

دوست عزیز من سالهای گذشته یک اشتباهی کردم و به چنین افرادی اعتماد کردم و بعدها بسیار پشیمون شدم 

پولم هدر رفت و اون شخص کلاهبردار بود اصلا

هیچ تاثیری هم نذاشت دعاش

حرفاشم تماما غلط از اب دراومد

پیششم نرفتم تو اینستا پیجشو دیده بودم کلی کامنت مثبت داشت منم سادگی کردم و گول خوردم درحالی که همه اونا دروغ بود

سلام عزیزم ببخشید من زیاد بلد نیستم چجوری تاپیکاتونو پیدا کنم نمیدونمم که الان پیامم رو میبینین یا نه ولی خواستم شانسم رو امتحان کنم عزیزم من زندگیه خوبی داشتم با نامزدم خیلی خوشبخت بودیم ولی تقریبا یک ساله و نیمه ک مشکلات خیلی زیاد شدن از هم سرد شدیم الان نه ماهه همو ندیدیم چون شهرامون دوره پدرم هم نمیزاره بیاد دیدنم با قانون جذب و سابلیمینال آشنام گاهی جواب میده گاهی تاثیری نداره الان یه ماهه بیشتره ک باز قهریم عین خیالش نیست درحالی که قبلایک روزم طاقت نمیاورد الان من کلی منتشو میکشم ولی پسم میزنه نمیدونم چجوری عشقشو نسبت ب خودم زیاد کنم مثل قبل اون وابستم بشه ن من میشه یه راهنمایی بکنی؟درضمن کتابای شکرگذاری و از دولت عشق رو هم دارم ولی کلا گیجم که چیکار کنم ببخشید ک طولانی شد 

سلام عزیزم ببخشید من زیاد بلد نیستم چجوری تاپیکاتونو پیدا کنم نمیدونمم که الان پیامم رو میبینین یا ن ...

سلام. بنده تاپیک اموزشیم رو حذف کردم از این سایت 

اما در مورد مسئله تون باید بگم که شما کلا درخواستت اشتباهه

وابستم بشه ینی چی؟ ینی همش اویزون شما باشه و بدون شما نفسم نکشه؟

قوانین جهان برخلاف وابستگیه و اگه ایشون الان از شما دوری میکنه دقیقا بخاطر همینه... شما عاشق همسرتون نیستین

شما وابسته ایشون هستید و هی میری دنبالش و اون از شما دورتر میشه... مقصرم نیستا قانون دنیاست

و وقتی وابسته چیزی یا کسی باشی دنیا اونو به بدترین شکل ممکن از شما میگیره

خودت رو از وابستگی رها کن و عشق رو جایگزین کن چون وابستگی یه قفس میسازه و جهان هستی مخالف قفس و موافق با ازادی عمل هستش

برای بهتر شدن روابط تون هم روی ویژگی های مثبت اون اقا تمرکز کنید و دیگه باهاشون تماس نگیرید فعلا فقط روی ویژگی های مثبتش فوکوس کنید

در این صورت دو تا اتفاق رخ میده

سلام. بنده تاپیک اموزشیم رو حذف کردم از این سایت  اما در مورد مسئله تون باید بگم که شما کلا در ...

خیلی ممنون عزیزم دوتا اتفاق چی هستش؟و اینکه منطورم از وابستگی اینه که مثل مرد اون باشه که منت بکشه نه من ارزش و احترام بذاره و عاشق تر باشه 

خیلی ممنون عزیزم دوتا اتفاق چی هستش؟و اینکه منطورم از وابستگی اینه که مثل مرد اون باشه که منت بکشه ن ...

خب شما خودت میگی ارزش احترام نمیذاره برا چی با این ادم موندی؟

ما کسیو نمیتونیم تغییر بدیم ما خودمون تغییر میکنیم و دنیای اطرافمون هم عوض میشه

[QUOTE=175854311]عزیزم خیلی خوب بودیم حتما یه چیزی در من هست که اینجوری شدیم [/QUOTE                   عزیزم منم اهل قانون جذبمفقط گاهی گیج میشم ولی ما میتونیم هرچی و هرکیو ک میخوایم با تغییر دید خودمون تغییر بدیم ممنون از راهنماییات گلم خدانگهدارتون باشه 😘😘

2810