2777
2789

سلام عزیزای دل من الگو بافت طراحی میکنم و عروسک های خاص میبافم، تازه کارم رو شروع کردم، عروسک‌هام نسبت به همه جا ارزونتر میگم مثلا کاری که عکس میزارم و میگم 150.چند روز پیش یه آقایی که توی بهترین مرکز خرید مشهد مغازه داره، آرمیتاژ گلشن، بهم پیام دادن گفتن بیا اینجا من واست میزارم ویترین ولی هرچی فروختم همون 150 میدم شما بقیه اش واسه خودمون 

عروسک منو 330گذاشته واسه فروش، به نظرتون کار درستی کردم آخه وقتی 330 می‌خرن چرا خودم اون قیمت نفروشم نامردیه 😞😞😞😞😞

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین خیلی هنرمندی اگه بتونی مثل عکس خودت چشمهای خوشگل هم براش اضافه کنی عالی می شه

ممنون گلم آره اونم خودم بافتم چشمها خیلی سخته ولی توی نمونه کارهای جدید حتما میزارم

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید