2777
2789
عنوان

میخوام پسرمو از شیر بگیرم کممممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 84 پست
انجمن ترویج تغذیه بت شبر مادر توصیه میکنه که تدریجی بچه رو.از شیر بگیرید. و میگه از کارایی مثل زشت نشون دادن سینه، یا زخم نشون دادن و اینا خودداری کنید. چون بچه دو سال با مکیدن سینه زابطه عاطفی داشته. یدفعه از شیر گرفتن و انجام این کارا بچه رو دچار بحران روحی میکنه.
LilySlim Weight charts

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی دوستان گلم اگه تجربه ای پیداکردین حتما اینجا بزارین استفاده کنیم ممنونم از همتون شب خوش
☻متین پسر دوست داشتنی ام ☻ و امیر جان همسر عززززییییززم ♥♥♥ خییییلللییی دوستتون دارم
دورو بر بچه شلوغ باشه بهتره،باازی کنه، بره بیرون که یادش بره البته تا مدتها بیخیال قضیه نمیشه ولی کم کم سرد میشه. صبر زرد علاوه بر اینکه تلخه بطور طبیعی باعث میشه علاقه بچه به شیر کم بشه.
آخ قربونت خدا جوووون ، همونی که میخواستم شد.
سلام بچه ها من از دیروز بعدازظهر دارم دخترم رو از شیر میگیرم از دیروز فقط سه نوبت شیر خورده دیشب موقع خواب ،ظهر برا خواب و امشب برا خواب دارو زدم اولش گفت تلخه ولى بعدش خورد صبر زرد زدم تو روز خوبه خیلى سراغ نمیگیره ولى بدون شیر نمیخوابه یعنى میتونم از شیر بگیرمش وقتى گریه میکنه و شیر میخواد کلافه میشم
🧿
مونا جان واقعا بچه های ما که بدون شیر نمیتونن بخوابن خیلی اذیت میشن در این دوران. من از طرفی الان میگن تدریجی بگیرین. ولی آخه منم همسرمی ترسم تدریجی بچم زجر طولانی تری بکشه. آدم نمیدونه روش مادران قدیم رو که یکباره و با چیز میز زدن به می می بچه رو از شیر نی گرفتن رو در پیش بگیره یا متخصصای امروزی رو.
LilySlim Weight charts