2777
2789
با سلام خدمت شما پدر و مادر گرامی

آیا میدانید میتوانید فرزند تازه متولد شده خود را با پرداخت روزانه 1000 تومان حق بیمه بیمه عمر کنید.

ایا میدانید با پس انداز روزانه 1000 تومان حق بیمه میتوانید هزینه های تحصیل . اشتغال . ازدواج و جهیزیه و ... را از امروز تامین کنید؟

آیا میدانید فرزند تازه متولد شده شما میتواند از سن 20 سالگی حقوق مستمری بازنشستگی مادام العمر دریافت کند؟

آیا میدانید بیمه عمر را میتوانید درب منزل و یا محل کار خود خریداری کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

آپلود عکس

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=607178&PageNumber=1&msg=ok

شما میتوانید تمامی سوالات خود را در مورد انواع بیمه های عمر و تامین آتیه در این صفحه مطرح کنید و از کارشناس مربوطه پاسخ بگیرید.
www.bimepasargad.mihanblog.com

بهترین سرمایه گذاری با کمترین پس انداز برای آینده فرزندان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه پس فقط خودم هستم شماها همتون از بچه داری راضی هستید؟
سخت نیست براتون؟
زندگیتون به روال سابق برگشته؟
راستی کسی افسرده نیست؟
این همه سوال ؟
خدا جون کمکم کن امانتدار خوبی باشم وبتونم مراقب دوتا فرشته ایی که بهم دادی باشم
کیان ، طاها ، آیدین ، آنیل ، یاس ، دایان ، آرتیمان
وای که چه قدر ذوق کردم جوجو من ٧تا دوست پیدا کرده اما مثل اینکه نه مامی همشون سرشون شلوغه
آینده نی نی های خوشگلتونو به ما بسپارید.با بیمه زندگی و سرمایه آینده کودکانتان را تضمین کنید.(دریافت اطلاعات و اخذ قرارداد بیمه زندگی و سرمایه پاسارگاد با حضور کارشناسان ما)
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=24747&ChatDate=3-8-1392

فقط با ماهی 30هزار تومان آینده فرزندانتان را تضمین کنید

بیمه پاسارگاد در این بیمه نامه متعهد میشود در صورت حیات بیمه شده در پایان قرارداد، پرداخت اندوخته بعلاوه سود مشارکت در منافع(سود 18 %) به صورت یکجا به بیمه گذار و یا برقراری مستمری از محل اندوخته ایجاد شده خواهد بود.

در صورت فوت بیمه شده ، پرداخت سرمایه بیمه عمر بعلاوه اندوخته تشکیل شده تا زمان فوت به استفاده کننده در قرار داد می باشد.

گر علاقه مند به سرمایه گزاری به این روش برای خود و فرزندانتان هستید فقط با فرستادن 1 ایمیل کارشناسان مارا در کنارتان داشته باشید .
آماده پاسخگویی به همه سوالات شما هستیم.

سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.
اسم پسر من شایانه با وزن 3کییلو و دوهفته زودتر دنیا اومد و الان حدود 6 کیلوشه

بچه داری اوایل خیلی برا من سخت بود مامان تا 40 روز پیشم بود تو شهری که من زندگی میکنم نه خانواده خودم هستن نه خانواده شوهرم

ووقتی مامانم رفت خیلی گریه کردم میگفتم من نمیتونم بچه داری کنم اما اینقدر از خدا کمک خواستم و خدا رو شکر خدا کمکم کرد و از پسش براومدم
CafeMom TickersCafeMom Tickers
شب همه خوش
دختر من چند روزه که دیوانه وار گرسنه میشه
هر بار شیردهی تقریبا یک ساعت طول میکشه و هر یک ساعت یکبار هم دوباره تقلضا میکنه

راستش یکم خسته شدم از کمر درد و زانو درد هم بگذریم از اضافه وزن این همه نشستن نمیشه گذشت
دلم برای کارم هم تنگ شده
اما با این حال وقتی قانون مرخصی زیاد نشد حسابی بهم ریختم
شما چه کار میکنید بعد از گذشتن شش ماه؟
yasi

من هم پا درد دارم دلم برای کارم تنگ شد اما وقتی فکر می کنم باید 140 کیلو متر برم ترجیح میدم فعلا مرخصی باشم

راستی دختر منم اسمش مهرسا 30 مرداد به دنیا اومد و الان 58 سانت قد و 5 کیلو وزنشه
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
با اجازه از مامان کیان عزیز ،من فقط اسم این غنچه هارو به ترتیببی که ماماناشون اومدن اینجا پشت سر هم نوشتم که ببینیم چند تا گل شدن تا حالا انشاءالله همشون کنار بابا ماماناشون تندرست باشن

١.مامان کیان ......؟؟؟؟؟؟

2. طاها ........ 6/2

٣. آیدین ...... 5/14

4. آنیل ........

5. ساریناز .. 5/22

6.یاس ........ 5/21

7. دایان ...... 5/29

8. آرتیمان ... 5/22

9. عطیه ....... 5/9

10. شایان .... 5/6

11. مهرسا ... 5/30
منم کمر درد و پا درد امونم میبره بعضی شبا ،
نه اینکه خدای نکرده بگم از بودن جوجو راضی نیستم اما بعضی وقتا واقعا دلم برای خود قبلیم تنگ میشه
برای کارم ،برای تفریحات گذشته ،برای زندگی اجتماعی بیرون از خونه ، حتی برای قیافه ام ،اما خوب چه میشه کرد
همه چیز زندگی آدما با اومدن بچه عوض میشه
2810