2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راضی بودی از سزارین؟ چون من طبیعی زایمان کردم. اما اجازه دارم برای بچه دوم انتخاب کنم سزارین یا طبیعی رو. البته الان نه در آینده.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
هم اره هم.نه
اره چون:
موقع زایمان درد نداری راحت بچه میاد۰
چون اذیت نمیشی اعصابت ارومه
چیزی رو حس نمیکنی
سرحاتری
نه چون:
تا مدتها باید مراعات کنی
من الان بچم 7ماهشه اما هنوزم گاهی جاش درد میگیره
خون زیادی ازت میره
تا 10روز اول باید استراحتکنی
من چون.دست تنها بودم خیلی سختم بود
دیرتر شیرت را میافته
و....
گل پسرم 16 مرداد بدنیا اومد.... خدایا ممنونم
بدی هایی که گفتی شامل حال من هم هست که طبیعی زایمان کردم علی الخصوص که من هم دست تنها هستم . من سر زایمان طبیعی 36 ساعت درد کشیدم بچم هم سخت به دنیا آمد . اما چون خیلی سختی کشیدم سر زایمانم، به من گفتن اگه بخوام می تونم سزارین بشم دفعه بعد. به هر حال ممنونم بابت راهنماییت عزیزم.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
سلام دوستان منم تو جمع خودتون بپذیرین من ۳۱ مرداد زایمان کردم دخترم نیکا ست اسمش و قدش۵۴ و وزنش ۴۲۰۰۰ بود که همه رو متعجب کرد !دخترم پنج ماه و بیست روز ش بود بدون کمک نشست و الانم اسباب بازی رو میگیره دوتا اسباب بازی رو بهم میکوبونه و ب ب ب میگه و م م م که واضح نیست البته ،غلت میزنه و همه چی رو هم میذاره دهنش الانم که ۶ ماه و ۲۰ روزشه ۶۷ سانت قد و ۸۴۰۰ وزن داره
خیلی نگرانم در آینده چاق نشه:(
سلام مهی جون دختر منم 31 مرداد بدنیا اومده ولی با وزن 3200 و قد48،شش ماه و نزدیک یه هفته نشست و شیر خودم و بیشتر شیر خشک میخوره وسایلو با دستاش میگیره بابابابا و ماما میگه،روز واکسن 6ماهگی وزنش 7400 بود و الان رو به جلو حرکت میکنه
مهر جون قد خوشگل خانومت چنده؟ آخه منحنی وزن نیکا جلوتر از قدشه همه میگن لاغر میشه اما من چون خودم تپل بودم و همیشه در حال رژیم و بدبختی اصلادلم نمیخواست نیکا تپل باشه شوهرم لاغر و کشیده است اما ظاهرا ژنهای من قوی تر بوده!
منم الان دیگه حریف شیر خوردنش نیستم و کلا شیر هم زیاد ندارم و بیشتر شیرخشک میخوره فقط شبا و صبحا که پا میشه شیر خودمو میخوره وقتی هم گرسنه اش باشه خیلی انقدر قاطی میکنه که اصلا سینه نمیگیره
مهی جون قدشو ایندفعه بردم بهداشت نگاه نکردم چند بود!!!وای گفتی دختر من از اول اینجوری بود یا پر خور بود یا شیر من سیرش نمیکرد،دختر منم قاطی کنه سینه نمیگیره ولی شیر خشکومیخوره دفعه ی قبل که بردمش دکتر واسه چکاپ گفت وزنش متوسط روبه بالایه
من تپلی دوست دارم مهی جون!بعد موقع دندون در آوردن و وقتی که حسابی به ورجه وورجه افتادن واسه خودشون لاغر میشن،بعد باید غصه ی این روزا روبخوریم! امروز بردم دکتر وزنش 8200 بود دکتر گفت خوبه من همش نگران اینم که لاغر نشه!ولی ظاهرش زیاد تپلی نیست
2810