2777
2789
عنوان

و نه فقط خدای خوبان است 💜🌱 خدای ما ادم بدها هم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2913 بازدید | 373 پست
آری ،با این بالایی شما هم نشد برم نازک کنم قرمزشو میشه ؟آره کامل نشده بود دوتا دیگم در نظر داشتم بن ...

ان شاء الله که بشه 😁

اگر نشد یه جاهایی از متن که میبینی نبودش تغییری تو متن ایجاد نمیکنه رو حذف کن 

فقط بشه هشتک بزاری هم کافیه اگر عکسم بشه گذاشت که عالی 

برو تاپیک ظهور بزار متن هارو 

هشتک ها یادت نره 

عکس هایی که طول زیادی داره برای متن های طولانی استفاده نکن 

ولی این مدل ها عکس برای متن های کوتاه تر اوکی هست 

اولین پستی که بزاری تاپیک ظهور میری صفحه جدید 

پس دقت کن 😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

الیس الله بکاف عبده ؟!✨️

ملاصدرا میگوید: خداوند بینهایت است و لامکان و بی زمان اما ...

به قدر فهم تو کوچک می شود و به قدر نیاز تو فرود می آید و به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشا میشود.

محتاجان و ناامیدان را امید می شود،

گمگشتگان را راه میشود،در تاریکی ماندگان را نور میشود، رزمندگان را شمشیر میشود، پیران را عصا میشود، محتاجان به عشق را عشق می شود.

خداوند همه چیز می شود همه کس را... به شرط اعتقاد، به شرط پاکی دل، به شرط طهارت روح...، به شرط پرهیز از معامله با ابلیس❌️ بشویید قلب هایتان را از هر احساس ناروا و مغزهایتان را از هر اندیشه خلاف و زبان هایتان را از هر گفتار ناپاک وبپرهیزید از ناجوانمردی ها، ناراستی ها، نامردمی ها...

💙چنین کنید تا ببینید چگونه بر سفره شما با کاسه ای خوراک و تکه ای نان می نشیند، در دکان شما کفه های ترازویتان را میزان میکند و در کوچه های خلوت شب با شما آواز می خواند 

؟مگر از زندگی چه می خواهید که در خدایی خدا یافت نمی شود؟؟؟✨️"آیا خدا برای بنده خویش کافی نیست؟"✨️

نماز#  ‍در_مسیر_نور# خدا_را_صدا_بزن#  

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الیس الله بکاف عبده ؟!✨️

ملاصدرا میگوید: خداوند بینهایت است و لامکان و بی زمان اما ...

به قدر فهم تو کوچک می شود و به قدر نیاز تو فرود می آید و به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشا می شود.

محتاجان و ناامیدان را امید می شود،

گمگشتگان را راه میشود،

در تاریکی ماندگان را نور میشود،

محتاجان به عشق را عشق می شود.

خداوند همه چیز می شود همه کس را...

به شرط اعتقاد، به شرط پاکی دل، به شرط طهارت روح، به شرط پرهیز از معامله با ابلیس،❌

بشویید قلـب هایتان را از هر احساس ناروا و مغزهایتان را از هر اندیشه خلاف و زبان هایتان را از هر گفتار ناپاک و دست هایتان را از هر آلودگی در بازار و بپرهیزید از ناجوانمردی ها، ناراستی ها، نامردمی ها...

💜༻چنین کنید تا ببینید چگونه بر سفره شما با کاسه ای خوراک و تکه ای نان می نشیند،

در دکان شما کفه های ترازویتان را میزان می کند و در کوچه های خلوت شب با شما آواز می خواند

مگر از زندگی چه می خواهید که در خدایی خدا یافت نمی شود؟؟؟✨️"آیا خدا برای بنده خویش کافی نیست؟"✨️

نماز# در_مسیر_نور# خدا_را_صدا_بزن#  

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

⚠️ ایا نماز جایگزین دارد؟؟

💥اگر من سرفه‌ام بگیرد، هیچ چیز جایگزین آب نمی‌شود.

‼️اگر بگویند که به تو پول و شیرینی می‌دهیم ولی آب را نخور، قبول نمی‌کنم!

💦می‌دانم که تنها آب است که من را نجات می‌دهد.

👌ما هنوز باور نکرده‌ایم که نماز اول وقت ما را نجات می‌دهد و هر بار می‌خواهیم آن را با شیرینی‌های دنیوی جایگزین کنیم.

😓خدای بزرگ روزی پنج بار به هنگام اذان به ما زنگ می‌زند و خیلی از ما جواب نمی‌دهیم و یا بی محلی می‌کنیم...😓

نماز اول وقت با حضور قلب خیر دنیوی و اخری

........# ....................# .....................#  

گاه گاهی که دلم میگیرد

به خودم می گویم : 🕊

در دیاری که پر از دیوار است 

به کجا باید رفت؟

به که باید پیوست؟

به که باید دل بست؟

حس تنهای درونم می گوید :؟🕊

بشکن دیواری که درونت داری!

چه سوالی داری؟

تو خدا را داری ... 🕊

و خدا اول و آخر با توست 

♥️و خداوند عشق است♥️

✍🏻 #سهراب_سپهری

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌روح انسان همانند جسمش نیازمند تغذیه است.

اگر روحی فقیر و گرسنه شود به افسردگی و استرس و بدخلقی دچار می شود.

منبع تامین تغذیه روح انسان، خداوند است!

هر قدر این ارتباط قوی تر باشد،

روح سالم تر و آرام تر،

و اخلاق انسان شیرین تر است.

💫«أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ»

استادی میگفت :

این آیه معنایش این نیست که

با ذکر خدا دل آرام می گیرد

این جمله یعنی خدا می گوید:

جوری ساخته ام تو را که جز با یاد من آرام نگیری.

تفاوت ظریفی است

💥اگر بیقراری

اگر دلتنگی

اگر دلگیری

گیر کار آنجاست که هزار یاد،

جز یاد او، در دلت جولان می‌دهد

و خواسته هایت را از مردم طلب میکنی نه او

چاره ساز فقط خداست به دست مردم چشم ندوز

💫خُـدایی کہ من میشناسم لطفش قطره💦 ای را دریا 🌊میڪند.

#..............#‍ ................ ....................#  

✍مقنی را دیده‌ای؟! کارش تکراری است؛

هی کلنگ میزند... اما در واقع هر کلنگی که میزند یک قدم به آب نزدیک‌تر میشود. 

ظاهر نماز هم تکرار است، اما در واقع پرواز است، از پله‌های نردبان بالا رفتن است. درست است که پله‌ها تکراری است اما هر کدام، یک قدم انسان را به بام نزدیک میکنند.🕊

روزی ۵ نوبت به باند پرواز می‌روی و پرمیکشی   هر نوبت یه پرواز جداگانه است،🕊

یک عروج است؛  🕊

🕊🕖 امام رضا عليه السلام: اولين عملى كه از انسان مورد محاسبه و بررسى قرار مى گیرد نماز است، چنانچه صحیح و مقبول واقع شود، بقیه اعمال و عبادات نیز قبول مى گردد 

📚‍ مستدرک الوسائل ج۳ ،ص۲۵

.....................# ..#......................#........

گوشی_بدست@zahra____zz@دخترسبز80@بیقرار_۶۰@پارميدااا@سرینا_@zhiinaa@marallllljooon@حنانه69@ناانااززم@ ...

@11aye    

کاربرای این پست و پست بعد 

کاربر تن0ظریف0جان0سخت تگ نشه 

فراموشت نشه ❌

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ارغواناسرداردلها2@فاطی_هستم۷۸@جزوه_آنلاین@سالادفصلmz@boshra_goli@مامان2پسرناز@alaleh2474@زنبیل_قرمزا ...

@afsooonnn    

اين پست و 2 پست بعد 

جمعا 3 پست 

کاربر yasna_mhmdi اصلا تگ نشه 

فراموش نکن ❌

ام یحسبون انّا لانسمع سرّهم و نجواهم بلی و رسلنا لدیهم یکتبون؛(سوره زخرف، آیه80)

✨️ آیا گمان می‌کنند که ما رازها و زمزمه‌هایشان را نمی‌شنویم ، بلی به درستی که فرستادگان ما و مأمورانمان آنها را می‌نویسند»✨

🎶 هیچ صدایی و هیچ زمزمه‌های بر خداوند پوشیده نیست شنوایی که حمد حامدان را می‌شنود. 

پروردگـ❤ــ‌ارا دلم میخواهد آرام صدایت کنم:

« یا رب العالمین »  و بگویم : 

تو خودِ آرامشی و من، خودِ بیقرارت در نماز

🔔یاد آوری نماز🔔

سـ🤝ــ‌لام  دوستان گلم 💐💖

ازپیامی که ریپلای کردم صفحه«142»لطفا مطالعه کنید🙏(برای دیدن مطالب قبل روی هشتگ ها ضربه بزنید)

🌿 اگر دوست داشتین برای انگیزه دادن به هم جدول هفتگی نماز را به همراه یه حدیث یا آیه قرآن درباره نماز پست کنید.🌹

@afsooonnn    

@11aye    

@afsooonnn اين پست و 2 پست بعد جمعا 3 پست کاربر yasna_mhmdi اصلا تگ نشه فراموش نکن ❌

تگ شد✅️

این نام ها نتونستم تگ کنم 

سهیـــــــــــــــلا*28223‍

darmasire_baran

ابر_کوچک

خیلی۱سوال۲دارم۳بانمک

شیطانکش

شاهزاده۷۷

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
تگ شد✅️این نام ها نتونستم تگ کنم سهیـــــــــــــــلا*28223‍darmasire_baranابر_کوچکخیلی۱سوال۲دارم۳با ...

شیطانکش تگ میشه 

بقیشون نه

سلام دوستان 

میتونید کاربر نماز تگ کنید؟ 

اگر آره لایکم کنید 

@نخودچی1403    

@afsooonnn    

@baharrrrr400    

@دلخوشی1    

بسم الله الرحمن الرحیم

💕 #یاد

💯زیاد یاد خدا کن تا ویییژه ترین بنده ی خدا باشی

چرا ؟ چطور

👈برای اینکه ذاکر الله سبحانه مجالسه

در سوره بقره آیه ۱۵۲ چی میگه؟

💕بنده های من ، منو یاد کنید به یادتون باشم

👈هر چقدر میخوای ویژه تر باشی ، خب خاص تر عمل کن

✔️ آنچنان یــادی که وقتی شرایط نامساعد پیش میاد ،،، به انحراف نمیره. این کم نیست !!!

💯یاد خدا یعنی در کنار همه ی تصمیم ها ، رفتارها ، نگاه ها ، ... خداااا رو در نظر بگیری

👈هر چی ذکر و یاد بیشتر باشه آرامش بیشتر 

دوست داری

➖ بداخلاق و عصبی نباشی 

➖ حسود نباشی 

➖ کلافه نشی 

➖ زودرنج نباشی .. 

💯اینو با قرص اعصاب و آرام بخش و یوگا نمیتونی حلش کنی

ادامه پست بعد..

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بسم الله الرحمن الرحیم

💯زیاد یاد خدا کن تا ویییژه ترین بنده ی خدا باشی😍

چرا ؟ چطور

👈برای اینکه ذاکر الله سبحانه مجالسه

در سوره بقره آیه ۱۵۲ چی میگه؟

💕 بنده های من ،

منو یاد کنید به یادتون باشم

👈هر چقدر میخوای ویژه تر باشی ، خب خاص تر عمل کن

✔️ آنچنان یــادی که وقتی شرایط نامساعد پیش میاد ،،، به انحراف نمیره. این کم نیست !!!

💯یاد خدا یعنی در کنار همه ی تصمیم ها ، رفتارها ، نگاه ها ، ... خداااا رو در نظر بگیری

ادامه پست بعدی.. 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ