2777
2789
عنوان

بیا برا دلوینت ی جمله بنویس😯

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 72 پست
هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم 💋❤

میفرستم 😍😍😍😍😍خیلی ذوقیدم😃😃😯😯😯😯😯😯چ رقصی کنم برا بابام .😶😶😶😶😝😝😝😝😝😝

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
😔😔😔😔😔الان پره دردم

آدما طوری آفریده شدن که گاهی از اعماق وجودشون خوشحالن گاهی غمگینن گاهی گریه می کنن گاهی عاشق می شن گاهی عصبانی هستن این حس ها برای همه هست و اون کسی قویه که سعی کنه از حس های منفی خودشو زود نجات بده نه اینکه خودشو بیشتر توش غرق بکنه

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفرستم 😍😍😍😍😍خیلی ذوقیدم😃😃😯😯😯😯😯😯چ رقصی کنم برا بابام .😶😶😶😶😝😝😝😝😝😝

والا خوب تو رو داری من‌عیدا یه روبوسی بابام میکنم از خجالت آب میشم 😁 راستی پایین دامن عروستم دانتل کار نکن خز شده ، قشنگ میتونم تصور کنم شب عروسیت چه شکلی ، انقدر رقصیدی لپات گل انداخته ، دختر جان عروس باید سنگین باشه جلو خانواده شوهر خجالت بکش😒

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
والا خوب تو رو داری من‌عیدا یه روبوسی بابام میکنم از خجالت آب میشم 😁 راستی پایین دامن عروستم دانتل ...

ووویییی ی  نه من انقدر بابام ماچ میکنم و همه چیز میگم بهش . .تو خونه حالم رو بر راه باشه آهنگ میزارم براش میرقصم 😆😆😆😆😆میگم شاباش بده😓😓😓😓😓😓😓 ممنونم . 😌😌😌😌😌😌😌😌

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
آدما طوری آفریده شدن که گاهی از اعماق وجودشون خوشحالن گاهی غمگینن گاهی گریه می کنن گاهی عاشق می شن گ ...

توکل ب خدا دیگع هرچی قسمته 😒😞😞😞😞😞

ووویییی ی  نه من انقدر بابام ماچ میکنم و همه چیز میگم بهش . .تو خونه حالم رو بر راه باشه آهنگ م ...

عینه ابجی منی دائم آویزون بابامه ماچش میکنه ، خوش باشین همیشه عزیزم ، یادت نره وقتی دکتر گفت خوب شدی ازش تشکر کنی البته نه امام‌زمان و نه خدا احتیاجی ندارن بهش ولی خب ادب حکم‌میکنه یه ماچ براشون بفرستی ❤

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
عینه ابجی منی دائم آویزون بابامه ماچش میکنه ، خوش باشین همیشه عزیزم ، یادت نره وقتی دکتر گفت خوب شدی ...

کی برسه اون روز😞

برا آرامش قلبِ خودت، پدر و مادرت و شِفای کاملت صدمرتبه

أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوء.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
برا آرامش قلبِ خودت، پدر و مادرت و شِفای کاملت صدمرتبه أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ و ...

ممنونم حالم ب شدت بده احتمالا فردا برم دکتر .

خیلی دوستت دارم❤️

خیلی وقتا بهت فکرمیکنم... مثلا اونموقعی که میخواستی بهانه جورکنی بری خونه همسایه... یاوقتی اسممو میگفتم که برام دعاکنی ویه سری چیزای دیگه... تو خیلی خوبی واقعا🥺

خیلی دوستت دارم❤️ خیلی وقتا بهت فکرمیکنم... مثلا اونموقعی که میخواستی بهانه جورکنی بری خونه همسایه. ...

ممنون عزیز دلم 😍😍😍😍😍

ممنونم حالم ب شدت بده احتمالا فردا برم دکتر .

هر کاری که ارامشت رو بیشتر میکنه انجام بده. 

قرآن شفا و رحمت هست. قران درمانی انجام بده. سوره یاسین قلبت رو آروم میکنه. به این نیت برا خودت بخون. سوره قصص برا بیماریهای کبد خوبه. برا خودت بخون. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

صبر.تحمل.هدف.توکل.

منم این مریضی روداشتم الان 9ساله گذشته.شفااومده0ی امام رضام.ازامام رضاکمک بخوا.ی باردیگه هم بهت گفتم.امشب ک دلت گرفته ازته دل گریه کن امام رضاروواسطه قراربده شفاعتت بکنه پیش خدا.امشب سعی کن خودتوبه خدانزدیک کنی.دلتوخالی ازهرچیزی کنی.خداروصدابزن عزیزدل.