2777
2789
عنوان

شما بودین اینو میخریدین واسه بچه تون +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 29 پست

قشنگه خیلی

اما گوگولی و بامزه نیست خیلی شبیه اسب واقعیه

باید تپل تر باشه صورتش بزرگتر و گردتر و بانمکتر، پاهاش کوتاهتر و شاخشم کوتاهتر باشه

مردم چیزای کیوت و گوگولی دوست دارن

🌷
من نمیخریدم چون این سبکی ها دوس ندارم بافتنی اما خوشگل هستن بعدشم اینکه وضعیت اقتصادی انقد بده کی پو ...

یعنی نبافم دیگه

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خیلی قشنگه قیمتت چنده؟ الان کلا قدرت خرید ملت اومده پایین مثلاً شاید لباس که مجبورن بیشتر هزی ...

دونه ای 150ت آخه سایزش بزرگه

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 
قشنگه خیلی اما گوگولی و بامزه نیست خیلی شبیه اسب واقعیه باید تپل تر باشه صورتش بزرگتر و گردتر و با ...

اینم ببین 

https://uupload.ir/files/nmej_img_20201231_101726_783.jpg

بنظرم عکس عروسک بافتنی ها رو بزار تو پیجت، هر کی خواست سفارش شخصی بگیررازش ، براش بباف ...با این پیج های پر فروش هم صحبت کن ، به درصدی بهشون بده از سودت تا برات بفروشن....سیسمونی ها ، عروسک فروشی ها ببر بفروش .... هر چیزی زمان میخواد ، نا امید نشو عزیزم، واقعا هم هنرمندانه و تمیز بافتی، با سلیقه ای خانم

آره همینو گفتم خیلی قشنگتر از اولیه شاید گرونه یا شایدم هنوز شناخته نشدی

عروسک‌های معمولی رو الان 180ت میبافن نمدونم چرا کسی از من نمیخره

من خیلی کاراتو دوس دارم

مجردم ولی اگه بچه داشتم و توان مالیش رو داشتم حتما میخریدم

واقعا قشنگه

چن وقته کارتو حرفه ای انجام میدی؟شاید هنوز کارات اونقدری ک باید دیده نشده..باید صبور باشی

عزیز دلم چه سوال سختی پرسیدی ازم تو هر کاری باید صبر و تلاش داشته باشی انشالله که کارت میگیره اما یک ...

اینم یه مدل دیگه اس

https://uupload.ir/files/nmej_img_20201231_101726_783.jpg

من خیلی کاراتو دوس دارم مجردم ولی اگه بچه داشتم و توان مالیش رو داشتم حتما میخریدم واقعا قشنگه چن ...

من خودم طراحی الگو کردم هنوز توی ایران کسی ندیدم این سبک ببافه اما نخریدن هنوز ازم