2777
2789
عنوان

نظر بدین لطفا

1039 بازدید | 15 پست
سلام خانومای عزیز. ما می خواهیم یخچال فریزر بخریم. نظرتون در مورد ساید بای ساید و دوقلو و یا بالا فریزر ÷ایین یخچال چیه. قیمتش برام خیلی مهم نیست کاربردی بودنش مهمه. ممنون میشم از راهنماییتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من سامسونگ طرح امپراتور دارم، هم ساید بای سایده، هم فریزر کشویی بسیار بزرگ و جادار و تقسیم بندی شده داره، در کل من بسیار راضیم.
تو این اتاق تنگ و دلگیرم تا باقی عمرم یه جور سر شه من از خودم فاصله میگیرم دیوار هی نزدیکتر میشه میخندمو دردامو میشمارم تلخه ولی شاید دلم واشه وقتی برای غصه هام جا نیست دیوارو هُل میدم غمام جا شه
من ساید بای ساید دارم. مامانم اینا هم دو قلو. به نظرم ساید بای ساید مخصوصا اگه ۲۸ فوتشو بگیری، خیلی هم جاداره. مال من ۲۴ فوته، بازم به نظرم جاش کافیه. اما برای مامان اینای من که خیییییییلی چیز تو فریزر نگهداری می کننُ دو قلو خوب بهتره، اما برای استفاده معمول، به نظر من جای فریزرم خیلی هم خوبه. معمولا هم یه عالمه توش جای خالی هست. مارک Maytag به نظرم خیلی خوبه. تو یخچالش توی جامیوه ای که میوه می ذاری خیلی سالم می مونه و نزدیک یک ماه میشه راحت استفاده کرد و خراب نمیشه. درجه های جامیوه ای اش هم جدا جدا قابل تنظیمه(شاید مارک های دیگه هم اینطوری باشن من نمی دونم) ضمنا یه فروشنده لوازم خانگی آشنا به ما می گفت که یخچال فریزر رو آمریکایی بگیرید، شوینده ها(لباسشویی و ظرفشویی) رو آلمان یا اسپانیا و بقیه (مثل مایکروویو و ...) ژاپن یا کره. انشاءالله خرید خوبی داشته باشی
2810