2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179505 بازدید | 520 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه شما دوستان.فاطیما جون درست میگن/حداقل پول 100هزار تومنه.ولی خب هرچی بیشتر باشه بهتره.چون ...

شما بعد از این همه سالیکهگذشته هنوز تو بورسی؟ چرا انقدر اوضاع بد شد بدبخت شدیمکه

2805
دریاجون...با این اوصاف فکرنمیکنم ارزش داشته باشه بفروشیشون...حالا که آب از سرت گذشته بذار بازم بمونه ...

سلام عزیزم الان که شهریور سال ۹۹ هستش و اوضاع بورس خوب نیست سهام ها رو چکار کنیم البته من امسال وارد بورس شدم

آموزش تحلیل تکنیکال بازارهای مالی (فارکس)‌ توسط مدرس با سابقه خانه سرمایه

با تدریس اصولی استاد ایمان  اختر با سابقه 18 ساله آموزش و تحلیلگر ارشد شرکت های بورسی، دارنده مدرک QAL  از انگلستان، فوق لیسانس اقتصاد و مدرک فنی و حرفه ای درآمد دلاری از فارکس خواهید داشت بازاری با ثبات و 24 ساعته که واریز و برداشت خود را از طریق ( web money) به آسانی انجام خواهید داد که بهترین گزینه برای سرمایه گزاری است که باید برای دستیابی به این هدف دانش و مهارت کافی داشته باشید که در این مسیر با کارگاه های معامله گری و پشتیبانی رایگان همراه شما هستیم.

09383357239

آموزش های کلاسیک

آموزش خطوط حمایت و مقاومت

آموزش تحلیل هارمونیک

آموزش به سبک الیوت

کار با ابزارها و اندیکاتورها

رسیدن به پلن و سیستم های معاملاتی موفق

مدیریت اکانت

صفر تا صد آموزش در 15 جلسه ( یک جلسه 3 ساعته در هفته )

برگزاری آزمون  و ارائه مدرک از QAL انگلستان

قیمت مناسب و در صورت عدم رضایت شما از جلسه اول آموزش هزینه ای از شما دریافت نخواهد شد

آموزش تحلیل تکنیکال بازارهای مالی (فارکس)‌ توسط مدرس با سابقه خانه سرمایه

با تدریس اصولی استاد ایمان  اختر با سابقه 18 ساله آموزش و تحلیلگر ارشد شرکت های بورسی، دارنده مدرک QAL  از انگلستان، فوق لیسانس اقتصاد و مدرک فنی و حرفه ای درآمد دلاری از فارکس خواهید داشت بازاری با ثبات و 24 ساعته که واریز و برداشت خود را از طریق ( web money) به آسانی انجام خواهید داد که بهترین گزینه برای سرمایه گزاری است که برای دستیابی به این هدف باید دانش و مهارت کافی داشته باشید که در این مسیر با برگزاری کارگاه های معامله گری و پشتیبانی رایگان همراه شما هستیم.

09383357239

آموزش های کلاسیک

آموزش خطوط حمایت و مقاومت

آموزش تحلیل هارمونیک

آموزش به سبک الیوت

کار با ابزارها و اندیکاتورها

رسیدن به پلن و سیستم های معاملاتی موفق

مدیریت اکانت

صفر تا صد آموزش در 15 جلسه ( یک جلسه 3 ساعته در هفته )

برگزاری آزمون  و ارائه مدرک از QAL انگلستان

قیمتی بسیار مناسب و در صورت عدم رضایت شما از جلسه اول آموزش هزینه ای از شما دریافت نخواهد شد

سلام. 

پدر مادرم من بدون اینکه بدونن چی به چیه رفتن احراز هویت کردن و کد معاملاتی گرفتن. الان یعنی سهامشون دیگه دست دولت نیست و خودشون باید خرید فروش کنن؟ الان یعنی سهامشون تو بورس داره همینجوری بدن مدیریت بالا پایین میشه؟؟ آخه اونا هیچی نمی دونن. فقط دیدن بقیه دارن این کارو می کنن اینام رفتن انجام دادن

سسسلام خانومای فعاال

من تازه وارد سایت شدم🤤

و میخام با کمک و راهنمایی شما خوشگلا تو بازار بورس شرکت کنم هییییچیم حالیم نیس😂تا اونجایی ک مطالعه داشتم چون تازه کارم باید صندوق طلا بگیرم. اما کدومشو؟ لطفا بهترین صندوق رو معرفی کنین🙏

حالا راه ثبت نامشو پیدا میکنم😇

و اینکه بخوام پیشرفت کنم و باید از کجا شروع کنم؟ کلاس آموزشی ثبت نام کنم؟ پکیج های اموزشی بخرم؟(یک پکیج اموزش صفرتا صد قیمتش۵٠٠خورده ای بود) سایتارو بگردم و خودم اموزش ببینم؟ چی کار کنم؟ 

راستی نرم افزار یا اپی هست که برای شروع کار به دردم بخوره؟!