2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
سلام به همگی
بچه ها من بین صندوق های سرمایه گذاری کارآگاه،بورسیران،فارابی،گنجینه بهمن و نوین موندم کدومو انتخاب کنم تو جدول مقایسه هم سر درنمیارم چجوری مقایسه کنم شش ماه اخیرو در نظر بگیرم یا کل سال رو؟
تعدا روزهای فعالیتم خوب اثر داره؟مقدار ارزش کلش
چجوری باید مقایسه کردددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟
شما کدومو با مقایسه انتخاب میکنین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیبایی جان وضعیت بازار بورس این روزها بسیار بده و ظاهرا امید چندانی هم نمیشه به اینده داشت .

از فکر صندوق فعلا بیا بیرون (نظر شخصی منه و بیشتر تحقیق کن)

به تالار گفتمان بورس هم میتونی سر بزنی و تحقیق کنی .
ا ز ا د ی
سلام دوستان من هم سالهاست که به همراه همسرم در کار بورس هستیم اما انقدر ضرر کردیم این چند ساله که کلی انگیزهام را از دست دادم
دوستانی که به صورت جدی در بورس هستید آیا تصمیم به ادامه در شرایط موجود را دارید یا اینکه میخواهید موقت خارج شوید ؟ خوشحال میشوم از نظرات شما اگاه شوم و با شما اشنا بشم
ممنون
سلام دوستان...خوبین؟دلم برای همتون تنگ شده بود..میدونم که خیلی وقته نبودم..شرمنده ام..اینقدر غیبتم طولانی شد که بالاخره تاپیک افتاد پایین..البته از همه ممنونم که به اینجا سرزدین...مخصوصا مامان پارسا که زحمت کشیده و اینهمه مطالب آموزشی اینجا گذاشته...به هرحال ببخشین..غیر از اینکه گرفتار هم بودم لب تاپ رو داده بودیم تعمیر...تحویلش نمی دادن ...آخرش داشت دیگه کار به جاهای باریک می کشید که بالاخره پسش گرفتیم..خب...اوضاع بورس هم که افتضاح بوده....البته مثل اینکه داره خبرایی میشه..و همه منتظر رشد حسابی شاخص هستن...منم مثل اکثریت حسابی تو ضررم و امیداورم و منتظر...دوستتون دارم و به امید روزای خیلی خوب برای بورس...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
ماه بانو جان برای ورود به بورس چند تا شرط را باید داشته باشی :
1 -دل شیر و ریسک پذیری بالا
2- اطلاعات و به روز بودن وپیگیری بازار هرروز
3- علاقه و پشت کار
بعد هم به کارگزاری ها مراجعه کن
سلام مامان طاها ممنون از اطلاعاتت. من 12 صفحه از تایپیک و خوندم. راستش یه چیزایی از بورس فهمیدم. من صفره صفرم و هر چی فهمیدم به لطف شما دوستان خوبم بوده. من خیلی دلم میخواد یه صندوق بگیرم لطفا اگه چیزی اعلام شد منو هم در جریان بذارید........
وقتی صندوق رو خریدی چطوری بالا وپایین اومدن سودش رو پیگیریش میکنی؟
برای خریدن سهام چطوری باهم مقایسه شون میکنیم؟ تا بفهمیم کدوم بهتره؟
مامان پارسای عزیز چطوری اینقدر اطلاعاتت رو بردی بالا؟
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
2810