2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
8 از سرمایه گذاری در بخشهایی که با معیارهایتانسازگار نیست اجتناب کنید

سرمایه گذار خبره : میتواند به اسانی به هر چیز دیگری که با معیارهایش سازگار نیست نه بگوید !

سرمایه گذار بازنده : هیچ معیاری ندارد یا معیارهای دیگران را اتخاذ میکند . نمی تواند به طمع خود نه بگوید.
9 تحقیقات خود را انجام دهید

سرمایه گذار خبره : به طور مستمر در پی فرصتهای سرمایه گذاری جدید است که با معیارهای او همخوانی داشته و کاملا بر پایه تحقیقات خودش باشند تنها به صحبتهای سرمایه گذاران و تحلیلگرانی گوش می دهد که دلایل پر محتوا و قابل احترامی دارند .

سرمایه گذار بازنده : به دنبال یک فرصت یک به هزار است که وی را در مسیر اسانتری قرار دهد در نتیجه همیشه به دنبال نقطه اوج فعالیتهای ماهیانه است . همیشه به هر که ظاهرش شبیه متخصصها باشد گوش میدهد به ندرت پیش از خرید مطالعه ای عمیق و اساسی انجام میدهد . تمام تحقیقات او منحصر به اخرین نکته داغ پیشنهادی از سوی یک کارگزار ، مشاور یا روزنامه روز قبل است .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

10 بی اندازه صبور باشید

سرمایه گذار خبره : این صبر را دارد که در هنگام عدم یافتن یک سرمایه گذاری منطبق با معیارهایش به انتظار بنشیند تا موردی را بیابد !

سرمایه گذار بازنده : تصور میکند در همه حال باید در بازار مشغول انجام کاری باشد !
سلام. مامان پارسا دستت درد نکنه مطالبی که میزاری خیلی خوبه.

برام دعا کنید امتحاناتم داره شروع میشه منم خیلی استرس دارم ................
خدایا ، یا نوری بیفکن یا توری ، ماهی کوچکت از تاریکی این اقیانوس می ترسد.
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=90688
شروع ثبت نام کلاس های گریم خود ارایی و ....
کلیک کنید.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هر سوالی در باره ارایش .گریم زیبایی رنگ مو و..... داری کلیک کن.....

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=35931&PageNumber=35

مامان پارسا
خودت یا کسی که قابل اطمینانت باشه و از بورس تهران سر در بیاره که بشه ازش سوال کرد سراغ داری؟ شنیدم اوضاع زیاد خوب نیس. اگه سایت خوب که تحلیل رایگان عالی داره سراغ داری بگو خانومی.ممنون
دیگه نگی مطالبتو نمیخونیما! راستی حرفه ای کار کردی؟
بیتا جان من 6 _7 ماهه که دارم تحقیق میکنم و کتاب میخونم ولی هنوز هم فکر میکنم نباید بیگدار به اب زد
من فقط مخابرات خریدم که فعلا تو ضرره و لی صندوق عقیق و پیشرو خریدم که فعلا پیشرو ضرر ولی عقیق یه مقدار سود کردم که با جمع و تفریق سود و زیان مقداری سود کردم !
علاوه بر مطالعه بورس مطالعه روی اقتصاد خانواده هم دارم که میخوام یه سرو سامون اساسی به داراییم بدم هنوز به طور کامل موفق نشدم ولی پدر شوهرم ازم خواسته که حسابدارش بشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یعنی نقطه امیییییییییییییییییید!
2810