2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
مهسا مامان عسل .الان زمان مناسبی برای وارد شدن در بورس نیست.خیلی بیش از این تحقیق کن .و پول بگزار صندوق های قبلی به خاطر اوضاع مملکت الان همه تو ضررا .مراقب پولت باش .

شاید هم انشاالله به زودی همه چیز عالی بشه .و اونوقت به من فحش نده که میخواستم پول بزارم و فهیمه منصرفم کرد.
ا ز ا د ی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5 تا اندازه ای که میتوانی خرید کن

سرمایه گذار خبره :به تنوع بخشی اعتقادی ندارد در صورتی که یک سرمایه گذاری معیارهای او را داشته باشد همیشه تا ان اندازه که میتواند به خرید ان می پردازد.

سرمایه گذار بازنده : اعتماد به نفس لازم برای انجام یک سرمایه گذاری بسیار بزرگ را ندارد.
6 بر میزان بازده ای که پس از پرداخت مالیات به دست می اید تمرکز کنید

سرمایه گذار خبره :از پرداخت مالیات و دیگر هزینه های داد و ستد متنفر است و فعالیت های خود را به گونه ای تنظیم میکند که پرداخت مالیات خود را به طور قانونی به پایین ترین حد برساند

سرمایه گذار بازنده : متوجه تاثیر مالیات ها و هزینه های معاملات بر عملکرد سرمایه گذاری در بلند مدت نیست و یا ان را نادیده میگیرد .

(در امریکا 2 بار مالیات پرداخت میشه 1 قبل از پرداخت سود سهام 2 بعد از پرداخت ان ولی در ایران یک بار ولی حواستون به کارمزد کارگزاری ها باشه!)
مامان پارسا خیلی ممنون
میشه لطفاً در مورد تاثیر مالیات ها و هزینه های معاملات بر عملکرد سرمایه گذاری در بلند مدت توضیح بدی مننظور همون کارمزد خرید و فروشه یا اینکه علاوه بر اون تو مالیات هم به سهام تعلق می گیره

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

یکی از راههایی که سرعت افزایش سرمایه را بالا میبرد کاهش هزینه های معاملاتی است ،کمترین مبالغی که امروز پرداخت میشود میتواند تاثیر بسزایی بر ارزش ویژه در دراز مدت داشته باشد

جورجی شوارتز مینویسد: من به عملکرد صندوق (کوانتوم) در بلند مدت علاقه مندم .اگر شما به مدت 25 سال بازده ای معادل 30 تا 40 درصد داشته باشید حتی اگر با سرمایه کم اغاز کرده باشید پول بسیار زیادی بدست میاورید به این ترتیب حجم پولی که من بدست اورده ام بسیار زیاد است.
شما در نظر بگیرید مثلا صندوق خریدید هزینه ابطال رو در نظر بگیرید
بخش متغیر کارمزد ابطال واحدهای سرمایه گذاری کمتر از ٧ روز از تاریخ صدور ٥ % قیمت ابطال

بین ٧ تا ١٥ روز از تاریخ صدور ٤ % قیمت ابطال
بین ١٥ تا ٣٠ روز از تاریخ صدور ٣ % قیمت ابطال
بین ٣٠ تا ٦٠ روز از تاریخ صدور ٢ % قیمت ابطال
بین ٦٠ تا ٩٠ روز از تاریخ صدور ١ % قیمت ابطال

تازه این به غیر از 2000 تومن هزینه ثابت هست
پس اگر لزومی برای ابطال نمی بینیم بهتره تا 90 روز صبر کنیم !

پریسا جان اگر توی همه معاملات (بورس و غیره) حساب کتاب دستمون باشه همه چیز حله!
وارن بافت که سومین مرد ثروتمند جهانه همه شهرش رو به دنبال نوشابه مورد دلخواهش میگرده تا ارزون بخره و با عمده خریدن اون کمتر پول پرداخت کنه !!!!!!!!!!!!!

وارن بافت میگه : مردم به دنبال یک فرمول هستند که یک شبه پولدار بشن و تصور میکنن تنها کاری که باید انجام بدن این است که ان فرمول را به کامپیوتر وصل کنن و شاهد سرازیر شدن پول به سوی خود باشن!

7 تنها بر روی چیزی که درک میکنی سرمایه گذاری کن

سرمایه گذار خبره : تنها بر چیزی که درک میکنه سرمایه گذاری میکنه

سرایه گذار بازنده : به ندرت متوجه میشود که موقعیت های سود مند در حوزه تخصصی خود او وجود دارد

مثال : لری هم اکنون به فردی بسیار ثروتمند تبدیل شده است او متخصص در معاملات بسیار موفق در زمینه سهام شرکتهای مربوط به بیوتکنولوژی است او شیفته علوم بیوتکنولوژیک است !
2810