2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80444 بازدید | 317 پست

سلام مامان من ۲ماهه که پیوند کبد شده و خداروشکر حالش خوبه .

میخاستم به همه اونایی که از پیوند وحشت دارن بگم که اصلا اینطور نیس و انشالله بعد پیوند حالشون خیلی خوب میشه البته با مراعات و مصرف داروی سر وقت .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان من ۲ماهه که پیوند کبد شده و خداروشکر حالش خوبه . میخاستم به همه اونایی که از پیوند وحشت ...

سلام جان دلم... الهی سایه مادرت ۱۲۰ سال بالای سرت باشه. شکر خدا.

ممنون که اومدی و گفتی؟

چقدر هزینه داره پیوند کبد؟

تو نوبت باید باشه مریض؟ شما چند وقت تو نوبت بودید؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

دیگه ما تیر ماه بود که رفتیم دوباره پیش دکتر و ایشون مارو برای پیوند کبد پیش دکتر محسن علی اکبریان معرفی کردن .ایشونم یک ازمایش گرفتن و meld کبد ۱۹ بود و گفتن باید برن تو لیست پیوند . و رفتیم بیمارستلن منتصریه تشکیل پرونده داریم و چند تا مشورت پزشکی دادن که باید همشو قبل پیوند انجام میدادیم .یکی از کارایی که باید انجام داد قبل پیوند اینه که باید تمام دندونات سالم باشن و هیچ دوندون خرابی نداشته باشی که مامان منم شروع کرد به درست کردن دوندوناش که آخرای کار بود که یه دفگی حالشون بد شد و حواسشو از دست داد طوری که مارو نمیشناخت . و دستسونم یه دفه شروع کرد به ورم شدید و درد شدید

و ما با اون حال بسیار بد و وحشتناک مامانمو بردیم بیمارستان بستری کردیم‌

ما دقیقا یکماه تو نوبت بودیم و مامان من مورد خیلی اورژانسی بودن در ضمن حالشون خیلی خراب بود و تو بیمارستان امام رضا مشهد بستری بودن بعد که کبد پیدا شد با امبولانس شبانه انتقال دادن بیمارستان منتصریه مشهد

و ما با اون حال بسیار بد و وحشتناک مامانمو بردیم بیمارستان بستری کردیم‌ ما دقیقا یکماه تو نوبت بودی ...

انشالله که مادرتون سلامت باشند 

چند سالگی پیوند کبد شدند؟

بیماری دیگه ای مثل قند و چربی و فشار خون و قلبی و ... نداشتند ؟

مامانم دوسال خوب بود اول گريد١٦ بود بعد از ابان يهو حالش بد شد همش بستريه الان تو شكمش درين گذاشتن و ...

مامان منم دوساله فهمیدیم سیروز داره  بعد صفراش مشکل پیدا کرد عمل صفرا انجام داد الان از روزی صفراشو در اوردن مدام بیمارستانیم😔

مامان منم دوساله فهمیدیم سیروز داره  بعد صفراش مشکل پیدا کرد عمل صفرا انجام داد الان از روزی صف ...

عزیزم سیروز درجه بندی داره؟ یعنی با سونو و سی تی اسکن درجه و پیشرفته و مبتدی بودنش مشخص میشه؟

مادر شما الان علائمشون چیه ؟

گفتن باید پیوند بشن؟