2777
2789
عنوان

مامانای دخترای 5 ساله متولد 94 بیاید یه گپی بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 98 پست
خداحفظش کنه  دختر من اصلا آنلاین خوشش نیومد چه خوب مدرسه رو انتخاب کردی بار بزرگیه رو دوش آدم

روزهای زوج کلاس اسکایپ دارن یه ساعت.دخترم عاشق خانمشونه.فضای شاد و پرانرژی داره کلاس هاش

دخترمن مرداد۹۴ هست

انشالله سال اینده میره اول

کلاس که نمیفرستمش بخاطر کرونا

همش خونه ایم قران و نقاشی  خمیربازی خاله بازی و..... انجام میده

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه منظورم اینه مهده ؟پیشه؟به چه عنوانیه کلاس هاش؟ همه اینایی که گفتی مجازی اموزش میبینه؟

پیش محسوب میشه دیگه.همش مجازی.روزهای زوج تو اسکایپ یه ساعت با خانومشون کلاس دارن.روزهای فرد تو نابو کلیپ میفرستن. تکلیف میدن

بچه های شمام خیلی حرف میزنن😬

دخترمن همش دلش بازی میخادیه دقیقه یه جانمیشینه تابیکارمیشه میگه حوصلم سررفته

ولی تااینجاکه فهمیدم اموزش پذیریش زیاده وخودش دوس داره یادگرفتن وبافلش کارت بهش کلمات انگلیسی یادمیدم دوس داره خودش سیدیه الفبامیزاره باهاشون تکرارمیکنه

امضاندارم انگشت☝میزنم
نه منظورم اینه مهده ؟پیشه؟به چه عنوانیه کلاس هاش؟ همه اینایی که گفتی مجازی اموزش میبینه؟

عزیزم بارداری؟

دختره؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
خدا حفظش کنه گلم  چی کارا می کنه پسر گلت مدرسه یا پیش ثبت نام کردی؟

سلامت باشی عزیزم.قبل کرونا زبان میرفت که فعلا هیچ کلاسی دیگه ثبت نامش نکردم ولی یه پسرخاله همسن داره همش بااون بازی میکنن و خمیربازی و نقاشی.لغات زبان خودم باهاش کار میکنم.اعدادم تا 300 میشمره.اعدادو روکاغذ بنویسم میتونه بخونه البته تا 3رقم باشه.پیشم که مهر سال دیگه ثبت نامش میکنم.نیمه دومیه 

دخترمن مرداد۹۴ هست انشالله سال اینده میره اول کلاس که نمیفرستمش بخاطر کرونا همش خونه ایم قران و ن ...

خدا حفظش کنه این کرونا هم واقعا اذیت کرد بچه هارو  

ثبت نامش کردی؟ من تو انتخاب مدرسه موندم اصلا

حلالم کنید و خدانگهدار   
خدا حفظش کنه این کرونا هم واقعا اذیت مرد بچه هارو   ثبت نامش کردی؟ من تو انتخاب مدرسه موندم اص ...

ن عزیزم نکردم

انشالله بعدعید

فقط خداکنه سال اینده مدارس انلاین نباشه😥

سلامت باشی عزیزم.قبل کرونا زبان میرفت که فعلا هیچ کلاسی دیگه ثبت نامش نکردم ولی یه پسرخاله همسن داره ...

آفرین معلومه باهوشه خداحفظش کنه😍🌹 خیلی خوبه همبازی داره نعمت بزرگیه 

ثبت نام مدرسه های خوب از الان شروع میشه گلم ممکنه پر بشن باید رزرو کنی

حلالم کنید و خدانگهدار   
بعله عزیزم  دومی هم دختره

ای جووونم

ارزووومه ۲تادختر داشته باشم

۴روزه پریودم عقب افتاده🤦‍♀️

2810