2777
2789
من انشالله سال 94 از تهران به شیراز منتقل میشم . و برای کلاس چهارم دخترم دنبال یه مدرسه عالی هستم . خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنید
جوجو جان خیلی مدرسه های خوبی داریم در شیراز مثل نیا کوثری.....امام رضا....معارف.....فیض و علوی....مبعث و خیلی مدارس دیگه که معمولا این مدارس ثبت نامشون کمی مشکله
پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم جون از چه لحاظ مشکله ؟ یعنی برای چهارم ورودی میگیرن؟ لطف میکنی بگی کدوم از این مدارس آمار قبولیش در تیزهوشان بالا بوده؟ البته میدونم که پارسال مدرسه 17 شهریور جز مدارسی بوده که آمار تیزهوشانش بالا بوده ولی با مدیرش که مصاحبه کرده بودن گفته بود من روشم اینه که بچه ها رو به دو دسته تقسیم میکنم و فقط برا یک گروه وقت صرف میکنم که اصلا خوشم نیومد بعد کدوم از این مدارسی که گفتین از همه بهتره ممنونم
دوستان شیرازی کاش یکم فعالتر بودین و به هم کمک میکردیم. ـ در مورد نگرانی های کنکور زودرسی که بچه هامون در کلاس ششم در پیش دارن و بگین چه برنامه ریزی ها و چه مدارسی رو انتخاب کردین ـ یا چه مراحلی رو پشت سر گذاشتین ـ تورو خدا تنبلی نکنین بیایین دیگه
دوستان شیرازی کاش یکم فعالتر بودین و به هم کمک میکردیم. ـ در مورد نگرانی های کنکور زودرسی که بچه هام ...

سلام.. ميشه بپرسم برا مدرسه دخترتون چیکار کردین؟ 

و خدایی که در این نزدیکی هاست