2777
2789
من انشالله سال 94 از تهران به شیراز منتقل میشم . و برای کلاس چهارم دخترم دنبال یه مدرسه عالی هستم . خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنید
جوجو جان خیلی مدرسه های خوبی داریم در شیراز مثل نیا کوثری.....امام رضا....معارف.....فیض و علوی....مبعث و خیلی مدارس دیگه که معمولا این مدارس ثبت نامشون کمی مشکله
پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون از چه لحاظ مشکله ؟ یعنی برای چهارم ورودی میگیرن؟ لطف میکنی بگی کدوم از این مدارس آمار قبولیش در تیزهوشان بالا بوده؟ البته میدونم که پارسال مدرسه 17 شهریور جز مدارسی بوده که آمار تیزهوشانش بالا بوده ولی با مدیرش که مصاحبه کرده بودن گفته بود من روشم اینه که بچه ها رو به دو دسته تقسیم میکنم و فقط برا یک گروه وقت صرف میکنم که اصلا خوشم نیومد بعد کدوم از این مدارسی که گفتین از همه بهتره ممنونم
دوستان شیرازی کاش یکم فعالتر بودین و به هم کمک میکردیم. ـ در مورد نگرانی های کنکور زودرسی که بچه هامون در کلاس ششم در پیش دارن و بگین چه برنامه ریزی ها و چه مدارسی رو انتخاب کردین ـ یا چه مراحلی رو پشت سر گذاشتین ـ تورو خدا تنبلی نکنین بیایین دیگه
دوستان شیرازی کاش یکم فعالتر بودین و به هم کمک میکردیم. ـ در مورد نگرانی های کنکور زودرسی که بچه هام ...

سلام.. ميشه بپرسم برا مدرسه دخترتون چیکار کردین؟ 

و خدایی که در این نزدیکی هاست