2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم؟

89 بازدید | 18 پست

من یه دختری ۱۶ ساله هستم 

چند وقت پیش ها با ی پسری هم سن خودم آشنا شدم با هم چت کردیم و تلفنی صحبت کردیم و... 

من واقعا از اینکه تو این سن وارد رابطه شدم یکم ناراحتم و دیشب میخاستم کات کنم 

ولی اون میگه مگه من چیکار کردم؟ لاشی بازی کردم ؟خیانت کردم؟ 

منم واقعا موندم چیکار کنم ،به قول خودش میگه که به داییش هم گفته و میخاد به مامانشم بگه 

اینم بگم ما در یک شهر هستیم و همدیگه رو کامل میشناسیم و آدرس خونه و همه چی از هم دیگه داریم 

به نظرتون من بمونم و خیلی منطقی رابطه رو ادامه بدم 

یا تموم کنم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به پسرا اعتمادی نیس...مخصوصا اونایی که تودنیایذمجازی هستن

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

ب نظرم كات كن برو درستو بخون

تو سن تو اين روابط اشتباهه محضه 

حالا پسره بزرگتر بود باز ي چيزي اخه پسر ١٦ساله ب مامانش چي ميخاد بگه؟نهايتش مامانش ميزنه پس گردنش ميگه بشين سرجات 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بی خیالش شو برو دنبال زندگیت روابط تو این سن هیچ چیز جز آسیب روحی و روانی برای جفتتون نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه دیشب یه جوری حرف زد ک اصلا دلم نیومد تنهاش بزارم

اون الان تو سن بلوغ و هورمون هاش قاطی کرده باور کن بعدا نظرش به کل عوض میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اخه ته این رابطه میخواد به کجا برسه پسره تازه ۱۶ سالشه نه بلوغ فکری داره نه استقلال مالی و شخصیتی بشین درست و بخون به وقتش شوهر خوب سراغت میاد این پسر تا درس بخونه تا سریازی بره تا کار پیدا کنه حالا حالا اویزونه هر چی بیشتر هم باهاش بمونی هم خودت صدمه میخوری هم اون

2810