2777
2789
تیکر ها در صفجه پروفایل هست و حذف نشده . . .
منتها در تاپیک ها مشکل فنی ایجاد میکرد داریم خودمون برنامه نویسی میکنیم که از سایتهای دیگر کد نگیرند و راحت تر باشد

در خدمتم
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیکر سالگرد ازدواج هم بذارید خیلیا از اون هم استفاده میکنن
توروخدا زودتر طراحی کنید.ما آخرای بارداریمونه دلمون به تیکرامون خوشه.
یه تیکرای خوشگل و ناز طراحی کنید.با تنوع بلا.محدود به 10 تا شکل نباشه لطفا
خدایا بابت داشتن دو تا دسته گل زیبا ازت ممنونم.محمدطاها و محمدسجادم عاشقتونم
2805
من تیکرمو میبینم ممنونم.مرتب هم تو سایت کپیش میکنم که ببینم چند روز دیگه مونده و ذوق کنم.ولی دوست دارم تو این مدت باقیمونده همش جلو چشمم باشه توی قسمت امضا.یه انرژی و روحیه خاصی میده.
خدایا بابت داشتن دو تا دسته گل زیبا ازت ممنونم.محمدطاها و محمدسجادم عاشقتونم
چرا فقط تیکر بارداری پس بعدش چی من بعدشو میخوام خب یعنییییییییی چییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تیکر سنو میخوام اقای زاهد؟برای من بزارید من اون یکی تیکرمو پاک کردمممممممممممممممم تو امضا
عشق زندگیم دخمل گلم 23 خرداد سال 92 به دنیا اومد عشق مامانو باباشه
سلام

آقای زاهد پس چی شد این تیکرا ؟ دوستان باردار و انتظار بشدت افسرده و ناراحتند بخاطر تیکرشون

تورو خدا سریعتر رررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر

هرگز تسلیم نشوید ، معجزه ها هر روز رخ می دهند ، شاید فردا ، روز شما باشد
Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
2810