2777
2789
عنوان

امپول متیل پردنیزولون استات

36834 بازدید | 23 پست

سلام من اولین باره که دارم تاپیک میزارم اصن اشناییت ندارم 

سوال داشتم ازتون 

من  ۱۷ سالمه کلاس یازدهمم امروز رفتم دکتر برای مشکل بویایی و گوارشیم بعد دکتر بهم امپول متیل پردنیزول استات ۴۰ داده چهارتاهم داده بعد توی نت خوندم یه سری عوارض داره مثه اینکه 

کسی زده خودش یا اشناهاش یه کمکی بکنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چند سالتونه شما مشکلتون چی بود؟

من ۲۴ ساله.داروی اصلیمو چون ازمایشاتم اماده بود نزدن.

این برای کاهش التهاب یکی از اعضای بدنم بود

مسخره ترین دارو ممکن بود.اصلااااا نترس.جدی میگم.راااحت.دارو بدون عوارض که نداریم ولی فعلا خداروشکر عوارض نداده.

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
خوشبحالتون من که چهارتا داده خیلی وحشتناک دیده میشن    

خب برای منم ۴ تا بود.تو دو سرم زدن.دو روز.نترس بابا

بری ببینی خندت میگیره

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
من ۲۴ ساله.داروی اصلیمو چون ازمایشاتم اماده بود نزدن. این برای کاهش التهاب یکی از اعضای بدنم بود م ...

عوارضش به کنار من از دردش میترسم   به من دوازده تا امپول داده 

عوارضش به کنار من از دردش میترسم    به من دوازده تا امپول داده

دوازده تا رو که یهو فرو نمیکنن که دخترررررر

یا میزنن توی سرم

یا روزانه میزنی

نترس بابا من خودم قبلا یه هفته امپول داشتم.ازونا بودم که قبل این یه هفته کذایی از امپولا فرار میکردم.هر روز بغض میکردم دم در منتظر ببرنم کشتار گاه😂

اخرش عادت میکنی.چیزی نیس نترس

برای من توی سرم نیست اخه همینجوری باید بزنم 

نترس بابا شل کن

رمزش فقط شل کردنه

عادت میکنی.ادمی زود به همچی عادت میکنه

البته کم سن هم هستی استرست مقتضی سنته طبیعیه ولی نترس جون دلم.

دوازده تا رو که یهو فرو نمیکنن که دخترررررر یا میزنن توی سرم یا روزانه میزنی نترس بابا من خودم قب ...

خداییش روزی یکیم بده تازه اون امپولای دیگش ب۶ و ب۱۲ انقدر ترسناکه من هیچ وقت به امپول عادت نمیکنم تا ابد همون کشتار گاه برام باقی میمونه   

ببین من که انقد فرار میکردم اون یه هفته هیچ

یهو خواهرم تصادف کرد شدید

کار جوری شد که  چند پاکت امپول دادن دستم گفتن هر روز بزن شکمش😂 و جالب اینه زدم.چن دونه اولی خیلی میترسیدم اخراش حرفه ای شدم.راااحت.همه کارا فقط اولش سخته.بقیش راحته

میخوام بگمت نترس.عادت میکنی