2777
2789
عنوان

وزن خودتون یا دخترتون موقع پریود شدن چند کیلو بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 80 پست
اره متاسفانه ب خاطر وزن شدیدا کمش مرتب سالی چند بار دکتر بهش میداد دخترم چوری لاغر ک استخوان دنده ها ...

متاسفانه زینک بلوغ زودرس میاره

چاقی و لاغری ژنتیکی هست ربطی به وزن تولد نداره

دختر داداشم ۲۵۰۰ بود خیلی زود تپل شد الان ۷ سالشه فکر کنم ۳۵ کیلو هست بلکم بیشتر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خودم و قد بلندی ندارم البته برادر هام همه بلندن ولی شوهرم و خانواده ش خیلی قد بلندن فقط دعا میکنم ب ...

سویق بگیر براش از عطاری

ارد جوانه گندم بگیر

کلیسم رو زیاد کن تو تغذیش تاقد بکشه 

والیبال حتما 

شنا حتما

کلا تامیتونی روتغذیش کارکن 

چون دوسال دیگ پریود شه هیچ کاری ازدستت برنمیاد

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارد جوانه گندم بگیر بعد هروعده غذایی دوقاشق با ماست مخلوط گن بده بهش استخر ببرش حتما شناگنه استخون ...

بار اول ک امد نشون داد من داشتم سکته میکردم خیلی جلو خودم گرفتم..جوانه عدس و گندم خودم تو خونه درست کردم هم برا دخترم ک تو شیر میریزم ولی ب زوررررر بخوره هم برا پسرم که تازه غذا خور شده  ..خیلی بد غذاس اذیت میکنه تا ی چیزی بخوره 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

متاسفانه دکترها فقط مکمل میدن 

ولی وقتی قلب یا کبد درست کار نکنه روزی ۱۰۰ تا قرص کلسیم یا هر مکمل دیگه ای بخوری جذب نمیشه

الان اکثرا از همون نوزادی کبدها ضعیفن

مکمل ها فقط ضررشون میمونه.‌..جذبی درکار نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بار اول ک امد نشون داد من داشتم سکته میکردم خیلی جلو خودم گرفتم..جوانه عدس و گندم خودم تو خونه درست ...

نه ریلکس باش بگو عادیه همه دارن نگران نباش بیخیالش شو چیزی نیست داری بزرگ میشی

سعی کن به زورم ک شده بخورونیش بعدها خودش حسرت قدکوتاهی میخوره

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
سویق بگیر براش از عطاری ارد جوانه گندم بگیر کلیسم رو زیاد کن تو تغذیش تاقد بکشه  والیبال حتم ...

والا هرکاری ک فکرش کنید انجام دادم...همیشه میگفتن وزن کم بلوغ دیرس میاره دختر من ک وزنش کمه چرا اینجوری شد ..تو خونه ورزش کششی انجام میده بعد کرونا میخوام ثبت نامش کنم الان بچه کوچیک دارم میترسم برا کرونا 

متاسفانه دکترها فقط مکمل میدن  ولی وقتی قلب یا کبد درست کار نکنه روزی ۱۰۰ تا قرص کلسیم یا هر م ...

اره واقعا ..‌تاثیری هم من تو وزنگیری ش ندیدم از ۱ سالگی تا حالا کمبود وزن داره دارو ها زیاد اثر نکرد 

نه ریلکس باش بگو عادیه همه دارن نگران نباش بیخیالش شو چیزی نیست داری بزرگ میشی سعی کن به زورم ک شده ...

همه بهم میگفتن چرا بهش غذا نمیدی باور نمی کردن اصلا نمیخوره تا خونه بابا بزرگ ش‌میرعت‌ ب زور میدادن اینم ۱ لقمه میخورد گفتن حالا می فهمیم وقتی میگی نمیخوره یعنی چی😊

من 15 سالم بود فک کنم حدود 40 کیلو اینا بودم😶

دکتر بهم‌گفت بالا ۳۵ کیلو دخترها پریود میشن دختر من ک ۲۳ کیلو  همیشه سالی ۲ کیلو وزن میگیره  فکر نمیکردم این لاغری ش ی روز دلم بهش خوش باشه😁 یادت نیست ک از کی سینه هات بزرگ شد؟؟من ۱۰ سالم بود شاید چند ماه کمتر ک سینه هام رشد کرد ۱ سال و نیم بعدش پریود شدم

دکتر بهم‌گفت بالا ۳۵ کیلو دخترها پریود میشن دختر من ک ۲۳ کیلو  همیشه سالی ۲ کیلو وزن میگیره &nb ...

فک کنم حدودا دوم راهنمایی بودم که سینه ها شروع به رشد کردن ولی خب خیلی کوچیک بودن تا دو سال در حدی که من سوتین نمیپوشیدم ولی بعد دبیرستان دیگه کامل رشد کردن. به نظرم یه فوق تخصص غدد اطفال ببر دختر گلت رو که اگه بلوغ زودرس باشه کاری لازم باشه براش انجام بده چون ممکنه رشد قدی اش کامل نشه یه دکتر ببری بهتره

فک کنم حدودا دوم راهنمایی بودم که سینه ها شروع به رشد کردن ولی خب خیلی کوچیک بودن تا دو سال در حدی ک ...

بردم عزیزم ازمایش ها رو دوباره تکرار کرد منتظر جوابم تا هفته آینده نوبت دارم ببرمش