2777
2789
عنوان

وزن خودتون یا دخترتون موقع پریود شدن چند کیلو بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 80 پست

بردمش دکتر براش ازمایش نوشت ک خدا لعنت کنه ازمایشگاه گفت اشتباه شد و دوباره تکرار کن برا من ک با هزار التماس دخترم راضی کردم ب ازمایش سخت بود دوباره تکرار کرد عکس مچ دست ۶ ماه بزرگتر سن خودش نشون میداد تیروید اول گفت مشکوک برا ازمایش دوم پرولاکتین یکم از رنج بالاتر رفت و تیروید تو رنج  امد دکتر گفت ک خوبه نگران نباش طبق سن ش و طبیعی ولی باز دلم طاقت نیاورد دکترش عوض کردم باز دکتر ازمایش مجدد نوشت ک باید این هفته ببرم نشونش بدم  خیلی روحیه ش حساس شده باباش ک سرکار میره (۲ روز در هفته خونه نیست)  از شب تا صبح ش گریه میکنه خودش هم میگه نمیدونم چرا اینجوری شدم ....چقد سخت دختر داشتن دلم میسوزه براش اذیت میشه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببرش دکتر عزیزم  اگه هنوز رشتش کامل نشده حتما ببرش پزشک معاینه کنه میتونن پری به تاخیر بندازن& ...

بردم عزیزم دکتر قبلی ک میگه طبیعی ۸ سال بزرگ باید منتظر علامت ها باشی ولی اخه ۱۰ سالگی پریود بشه ک گناه داره 

شربت زینک دادی به بچه ات؟

اره متاسفانه ب خاطر وزن شدیدا کمش مرتب سالی چند بار دکتر بهش میداد دخترم چوری لاغر ک استخوان دنده هاش معلوم از موقع تولد ۲۷۰۰ بود تا الان لاغر  

بردم عزیزم دکتر قبلی ک میگه طبیعی ۸ سال بزرگ باید منتظر علامت ها باشی ولی اخه ۱۰ سالگی پریود بشه ک گ ...

وااای آره طفلی واسه پریود خیییلی زوده...من خودم پانزده سالم کامل شده بود که پ شدم ..با این وجود کلی اذیت شدم از دردهاش اون اوایل

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
۱۳سالگی ۴۰کیلو

انگار خدا رو شکر همه وزن شون زیاد بود من تعجبم از همینه دخترم ۴ کیلو کمبود وزن داره اگ بدونی چقد فعال شب و روز فقط تو خونه ورزش میکنه و بازی میکنه علامت بلوغ یهو از کجا امد؟؟

اره متاسفانه ب خاطر وزن شدیدا کمش مرتب سالی چند بار دکتر بهش میداد دخترم چوری لاغر ک استخوان دنده ها ...

ایرادی نداره که لاغر باشه یکم که سنش رفت بالاتر وزنشم بیشتر میشه ..کاش بهش این داروها ی افزایش وزن رو ندی

خانما داشتن این علایم تو دختر ۱۰سال طبیعیه یانه

۱۰ سال اره طبیعی چون ۲ سال بعدش پریود شه هم ۱۲ ساله میشه .

شما اینارو بیخیال رو تغذیه دخترت کارکن اول ببرش استخر شنا کنه بعد ببرش والیبال

بارفیکس بگیر آویزون بشه 

روقدش تمرکز کن 

به تغذیش برس 

شیرهرروز بخوره یه لیوان صبح یکی شب

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
انگار خدا رو شکر همه وزن شون زیاد بود من تعجبم از همینه دخترم ۴ کیلو کمبود وزن داره اگ بدونی چقد فعا ...

عیبی نداره پیش میاد نگران نباش حسابی تمرکز کن رو تغذیش تا استخون بندیش درشتترشه قدش بلندشه 

وزن بگیره

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
ایرادی نداره که لاغر باشه یکم که سنش رفت بالاتر وزنشم بیشتر میشه ..کاش بهش این داروها ی افزایش وزن ر ...

نمیدونم والا وزنش کم بود دکتر مینوشت ک مثلا وزن بگیره هنیشه از همه هم سن های خودش لاغر تر بود ..دلم کباب شد براش میگه مامان این مو چیه بدم میاد ازش بیا بکنش 

شما اینارو بیخیال رو تغذیه دخترت کارکن اول ببرش استخر شنا کنه بعد ببرش والیبال بارفیکس بگیر آویزون ...

شیر و خیلی دوست داره از بچگی مرتب بهش میدم خودمم خیلی دوست دارم همیشه تو یخچال مون شیر محلی داریم تغذیه ش با اینکه اندازه گنجشک میخوره ولی میوه و لبنیات و گوشت سعی میکنم همیشه بخوره حدافل قد بکشه

نمیدونم والا وزنش کم بود دکتر مینوشت ک مثلا وزن بگیره هنیشه از همه هم سن های خودش لاغر تر بود ..دلم ...

الههههی 🤗حق داره طفلی

شیر و خیلی دوست داره از بچگی مرتب بهش میدم خودمم خیلی دوست دارم همیشه تو یخچال مون شیر محلی داریم تغ ...

ارد جوانه گندم بگیر بعد هروعده غذایی دوقاشق با ماست مخلوط گن بده بهش

استخر ببرش حتما شناگنه استخون هاش کشیده شن

هرروز نیم ساعت از بارفیکس اویزون شه

هرهفته والیبال ببرش

شیره انگوربگیر بااب شربت درست کن بده بخوره

از تغذیش موز کاکائو پیاز رو حذف کن تاحدامکان بلوغ زودرس میارن

به دگترش بگو شربت کلیسم مناسب کودکان بهش بده تااستخون هاش درشت بشن

اگه هم پرسید این موها چیه و..

بگو مامان عادیه همه دارن نگران نباش 

عیبی نداره پیش میاد نگران نباش حسابی تمرکز کن رو تغذیش تا استخون بندیش درشتترشه قدش بلندشه  وز ...

خودم و قد بلندی ندارم البته برادر هام همه بلندن ولی شوهرم و خانواده ش خیلی قد بلندن فقط دعا میکنم ب اونا بره اندازه من نشه شب و روز داره ورزش میکنه می رقص بارفیکس میره ..برتج و نون نمیخوره هرچی باشه خالی خالی میخوره برا همین لاغر.. فکر کن دکترها ک انقد با چاقی مخالفن همیشه میگه وزن بچه ت کمه