2777
2789
خوب عزیزم الان دیگه باید به بدیهاش فکر کنی تا این دوره زودتر بگذره

آخه یهو بد شد یهو سرد شد خوب بود دوسم داشت 😭😭

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو فکر میکردی دوست داره. ما زنها زود وابسته میشیم

یک سال و نیم با هم بودیم اخه

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
یک سال و نیم با هم بودیم اخه

باشه مردا اصلأ مثل زنها نیستن حرفهای محبت آمیزشون هم برای نگه داشتن دختره کافیه یکی خوشگلتر پیدا کنن میرن. باید سعی کنی فقط خاطرات بد رو بیاد بیاری

باشه مردا اصلأ مثل زنها نیستن حرفهای محبت آمیزشون هم برای نگه داشتن دختره کافیه یکی خوشگلتر پیدا کنن ...

من خیلی از اون خوشگلتر بودم حتی خودش هم چند بار گفت می‌گفت اصلا فکر نمی‌کردم حتی به من محل بدی آخه من که چیزی براش کم نذاشتم بعدم اون الان توی روستا سر زمیناشون هست یک ماهه اونجا که دیگه دختر نیست بخواد بره با کسی دیگه

به کم گذاشتن نیست. البته ببخشید میپرسم رابطه ای با هم داشتین؟

نه در حد کامل ولی خب بعد از یک سال و نیم رابطه من فکر میکردم واقعا دوسم داره 😔😔😔😔 از همه جا بلاکم کرده همش منتظرم از بلاک درم بیاره بعضیا میگن شاید برگرده ولی یه پی ام من بهش دادم که فکر کنم دیگه هیچوقت هیچوقت برنگرده

نه در حد کامل ولی خب بعد از یک سال و نیم رابطه من فکر میکردم واقعا دوسم داره 😔😔😔😔 از همه جا بلاک ...

عزیزم اکثر پسرا بعد برقراری هر نوع رابطه فیزیکی حتی در حد دست دخترو گرفتن سرد میشن. عزیزم لیاقتت رو نداشته 

عزیزم اکثر پسرا بعد برقراری هر نوع رابطه فیزیکی حتی در حد دست دخترو گرفتن سرد میشن. عزیزم لیاقتت رو ...

آخه بی دلیل؟حداقل بعد از این همه وقت حقم نبود بدونم واسه چی داره میره؟😔

آخه بی دلیل؟حداقل بعد از این همه وقت حقم نبود بدونم واسه چی داره میره؟😔

آخه کسی که ناگهانی میزاره میره لیاقت همسری رو داره؟ میدونم برات سخته ولی برای فراموش کردنش باید به خودت زمان بدی. فقط به بدیهاش فکر کنی و اگر دوباره پیداش شد بزی رو دلت و محلش ندی وگرنه عمرت رو هدر میده

آخه کسی که ناگهانی میزاره میره لیاقت همسری رو داره؟ میدونم برات سخته ولی برای فراموش کردنش باید به خ ...

پیداش نمیشه کاش پیداش میشد کاش ،فقط بهم می‌گفت چرا فقط بهم می‌گفت دلیلش چی بود می‌گفت چی کم داشتم بخدا موهام تا پایین کمرم بود گفت من از موی بلند خوشم نمیاد برو مدل پسرونه بزن دعوای مامانم رو ب جون خریدم رفتم موهام رو پسرونه زدم هرچی گفت گفتم باشه چشم هیچی کم نذاشتم واسش

پیداش نمیشه کاش پیداش میشد کاش ،فقط بهم می‌گفت چرا فقط بهم می‌گفت دلیلش چی بود می‌گفت چی کم داشتم بخ ...

خوب دیگه با این کارا باورش شده که از تو سره. معمولأ پسرا بی جنبن. عزیزم خدا را شکر کن که زودتر از زندگیت رفت. فقط زود جایگزینش نکنی 

به نظر دیگران احترام بزار دوستم.من بی شوخی و جدی گفتم حالا خود دانی🤷‍♀️

اولا من دوست آدمایی که... بگذریم نیستم

دوما ریپلای نکن عزیزم گفتم که

تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱
2810