2777
2789
سلام
بچه ها چجوری میشه پول های کم رو سرمایه گذاری کرد واسه خونه خریدن؟آخه الان با این پول من نمیتونم خونه بخرم از طرفی وقتی پس اندازم میکنی ارزش پول هی میاد پایین و وقتی بخوای خونه بخری بازم کمه......
چیکار میشه کرد؟
یه سرمایه گذاری یا هر کار مطمئن و بی دردسر رو اگه میدونین یا تجربه دارین لطفا توضیح بدین
ممنون
به نظر من برو طلافروشی جواد تو خیابون امیرآباد. اونجا طلای دست دوم بخر. دوست داشتی استفاده کن اگرنه بذار یک گوشه. هم برات زینت میشه و هم از ارزش پول نه تنها کم نمیشه بلکه زیاد هم میشه. ولی سکه نگیر. به دو دلیل. اول اینکه دولت فخیمه خیلی قابل اعتماد نیست. بیشتر این سکه ها توشن حباب هست. دوم اینکه سر یک گرفتاری مالی کوچک به اندوخته دست میزنی. چون سکه راحتتر از زیورآلات طلا فروخته میشه.
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظر من الان که بازار دلار و طلا متلاطم هست چندان قابل اعتماد نیست
مردم عادی که سر رشته ندارن توی این بازار بیشتر ضرر میکنن
دوم اینکه همه سرمایه و پس اندازت رو به یک شکل در نیار این قانون سرمایه گذاریه
مثلا همه پولت رو طلا یا سکه یا دلار نخر از هر کدوم یه مقدار که اگه احیانا یک کدوم ضرر کرد اون یکی جبران کنه
من خودم جدیدا خونه خریدم
یه مقدار سکه داشتم طلا داشتم پس انداز داشتم پول سیسمونیمو گرفتم توی وام های خونوادگی شرکت کردم صندوق سرمایه گذاری بورس داشتم ماشین پراید داشتیم که فروخته بودیم و ...!
همه رو با هم گذاشتم روی هم یه اپارتمان کوچیک خریدم
20 تومن هم وام اوراق خریدم
البته من توی بندر عباس خریدم نه تهران
سلام شکلات خانوم
صندوق سرمایه گذاری رو توی تایپیک هر کی بورس بازه بیاد تو بخون
وام اوراق هم به این شکله که می ری یکی از کارگزاری های بورس و تا سقف 20 م تسهیلات وام مسکن رو به صورت اوراق 500 هزار ت میخری و میبری بانک مسکن و...
قیمت این اوراق بنا به بازار مسکن متفاوته
من 20 م رو تقریبا 2 م و 870 هزار تومن خریدم
2810