2777
2789
ما زیاد برای هم مینویسیم / نوتهای کوچک که روی در و دیوار خونه میچسبونیم / بعضیهاشو توی وبلاگ پسر عزیزمون ( کارن ) گذاشتم ....

دنیای ما کلا یه جورای غیر قابل باوره ....

عــــــــــــشق / تنها عــــــــــــشق

و خداوند نگاهبانمان باد ....
خانومای گل....الهی که هر روز عاشق تر بشید....خنده امروزتون از دیروز شیرین تر باشه
ولی اگه حتی یه نفر... فقط یه نفر... با خوندن نوشته های قشنگ شما دلش بشکنه چی؟!؟!
اون چیز که گلم رو برام عزیز و باارزش کرده عمریه که به پاش سر کردم :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رها جون منم با شما موافقم ....مخصوصا که آقایون زیاد اهل حرف زدن نیستند ومعمولا با عملشون دوست داشتنشون ثابت میکنند(البته ما دوست داریم حرف خوشگل از شوهرامون بشنویم)

در کتاب 365جمله طلایی از سمیه ترابی خوندم یه مثل مجارستانی میگه:

"مرد چاپلوس یک دشمن مخفی است"
با نسیما بیشتر موافقم
همسر منم زیاد ابراز علاقه میکنه منم خیلی دوسش دارم اما چند وقتی یه بار حرفهایی میزنه که نباید.
خوب منم این حرفهاشو سخت یادم میره هر چند بعدش کلی عذرخواهی میکنه و میگه بی منظور بوده اما این دله من زود میشکنه کم کم داره این حرفاش زیاد میشه و دل من شکسته تر نمیدونم آخرش چی میشه
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
سحر خیلی میخوامت خیلی دوستت دارم اونم وقتی تو خواب داره جابه جا میشه که من خیلییییییییییییییییییییییییی کیف میکنم

البته تو طول روز هم بهم میگه که عاشقتم و خیلی میخوامت اما اونی که تو خوابش بهم میگه خیلی بیشتر بهم میچسبه

عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااشقشم نفسمهههههههههههههههههه
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
تو بانوی مقدس منی

همه ی جووونی زندگیم دارائم مال توئه

هر وقتم میخوام بریم خونه فامیلاش یا پیش دوستاش پول میچرخونه دور سرم میگه چشمت میزنن جوجه

کلا خیلی حرفای عاشقانه جیگرمههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
شوهرمن خیلی مهربونوباتوجهه..من حتی ازنگاهشم علاقشومیخونم..حرفای خوبم زیادمیزنه ..
ولی بچه هاهرکی یه تیپیه..
شوهردوستم حرفای رومانتیک زیادمیزنه ازاون طرفم اخلاقای بدزیادداره و تودعوابدوبیراه زیادمیگه و..پس اگه رمانتیک نبودولی این اخلاقارونداشت خیلی بهتربود..
منم فکرمیکنم این تاپیک واین حرفاممکنه دل بعضی هاروبشکونه..مثل اون دوستمون که گفت میخونم وگریه میکنم..
مابراین درنه پی حشمت وجاه آمده ایم***ازبدحادثه اینجابه پناه آمده ایم
خدا رو شکر مردایی هستن که این حرفا رو میزنن.واقعآ داشت باورم میشد که همشون یه جورن..........نمیدونم چرا گریم گرفته......هیچ وقت از طرف شوشو ساپورت روحی و روانی نشدم با این که خیلی مرد خوبیه......اما همیشه فقط خوب بودن و نجیب بودن کافی نیست!اما بازم شکر که حداقل پاکه
منم اولین صفحه این تاپیک رو که خوندم میخواستم جمله همسرم رو بنویسم اما چند صفحه که گذشت دیدم منم با نظر رها جون و اسفند جون و چندنفر دیگه موافقم. چون تو زندگی همه پیش میاد که گاهی بهم ابراز احساسات کنند گاهی هم به هم پرخاش کنند ولی این دلیل نمیشه آدم بخواد این حرفهارو تو تاپیک بنویسه خیلی از مردها هستند که شوهرهای خوب و با وقاری هستند اما اهل زبون بازی چاپلوسی نیستن ولی تو عمل نشون میدن که همسر و زندگیشون رو چقدر دوست دارن به نظر من کار اون مردها با ارزشتر از چندتا کلمه عاشقانه است که شاید دو دقیقه بعد که اختلاف نظر پیدا کنیم و دعوامون بشه با همون زبون حرفی بزنن که دل آدم بشکنه.
البته همسر من به موقعش هم تو کلام ابراز میکنه و هم تو عمل ولی همه که یکسان نیستن.
خداااااااااااا جووووووووونم شکررررررررررت بخاطر دخمل سالم و سلامتی که بهم دادی:))
مهسا جان اشتباه نکن چون تو زندگی اول و مهمتر از هرچیزی پاک بودن و نجیب بودن هست. من دوستی دارم که شوهرش تو ابراز احساسات زبونی حرف نداره یعنی رو دست همه مردها زده ، دوست من هم به قول معروف همیشه خرتیتاپ میشد از حرفهای شوهرش اما چند وقت پیش فهمید که شوهرش از همین زبون چربش واسه دخترهای دیگه هم استفاده میکنه و دنیا رو سرش خراب شد پس یادت باشه نجیب بودن و پاک بودن از صدتا دوست دارم عاشقتم قشنگتر و دلچسب تره:))
خداااااااااااا جووووووووونم شکررررررررررت بخاطر دخمل سالم و سلامتی که بهم دادی:))
2810