2777
2789

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@elahemilany98     @فندوق10     دوستان ببخشید هی تگ میکنم با دلای پاکتون د ...

ممنون عزیزم که تگ میکنی اتفاقا خوب میکنی

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم که تگ میکنی اتفاقا خوب میکنی

عزیزم⚘⚘⚘ 

شما لطف میکنی که انقدر مهربونی😙😙😙

الهی همیشه سلامت باشی کنار عزیزانت🙏

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ااستارتر جان برای مادرتون ختم حمد میزارم خدا شفاشون بده

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
عزیزم⚘⚘⚘  شما لطف میکنی که انقدر مهربونی😙😙😙 الهی همیشه سلامت باشی کنار عزیزانت🙏

ممنون عزیزم مهربونی از خودته

@مامان_بزرگ1     @مامانبزرگپانیذ     دوستان ببخشید هی تگ میکنم با دلای پاک ...

بروی چشمم اگر لایق باشم . 🤲🙏❤

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
عزیزم خیلی ممنونم ازت،مامانم سیده،میگم دعات کنه

ممنونم 

لطف میکنی عزیزم⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

حالشون چطوره؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
عصر عمل میکنه

الهی عملشون خوب باشه..آمین

به منم خبر بده لطفا🙏

@مامان_بزرگ1     @مامانبزرگپانیذ     دوستان ببخشید هی تگ میکنم با دلای پاک ...

من بازبون روزه براش حمد میخونم ....انشالله بحق انبیا واهل بیت خدا بده شفای همه بیماران را.....مخصوصا مادر این کاربر عزیزم .....الهی الهی الهی الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
@gh73     @لب_شتری     دوستان ببخشید هی تگ میکنم با دلای پاکتون دعا کنید ...

خواهش عزیزم❤

ان شاءالله عنلشون موفقیت آمیز باشه و سلامتیه کاملشونو بدست بیارن اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
الهی عملشون خوب باشه..آمین به منم خبر بده لطفا🙏

عزیزم،عملش کنسل شد و به هفتا دیگه موکول شد،بد تماک کاری که کردیم کار بیمه حور نشد و حدود چهل میلیون هزینش میشد و پزشکش گفت مشکلی نیست هفته دیگه انجام بشه،احتمالا میدونی مشکلش چیه درسته؟

من بازبون روزه براش حمد میخونم ....انشالله بحق انبیا واهل بیت خدا بده شفای همه بیماران را.....مخصوصا ...

مرسی عزیزم،من خواهر ندارم و این دو هفته که بیماری مادرمو فهمیدم خیلی احساس بی خواهری کردم امروز فهمیدم تنها نیستم😭😭😭

مرسی عزیزم،من خواهر ندارم و این دو هفته که بیماری مادرمو فهمیدم خیلی احساس بی خواهری کردم امروز فهمی ...

عزیز دل منی .....انشالله مامان ت با سلامتی کامل ازاتاق عمل بیرون میاد وبا سلامتی کامل کامل سالیان سال دور هم زندگی بانشاط خوشی میکنید ومادرخوشبختی وعاقبت بخیری یگانه دخترش رو میبینه .....انشاالله ....انشاالله ....انشالله به لطف ومرحمت خدا ....یامن اسمه ودوا وذکروشفا....آمین 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
2810