2777
2789
عنوان

ای یو ای های ۲۹ آذر ۹۹ بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 114 پست
۹۹/۱۰/۱۰ بی بی چکم مثبت شد.... خدایا شکرت....

مبارکت باشه عزیزم توروخدا واسه منم دعا کن خیلی استرس دارم.پرهیز غذایی داشتی؟یا کار خاصی یا استراحت؟

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکت باشه عزیزم توروخدا واسه منم دعا کن خیلی استرس دارم.پرهیز غذایی داشتی؟یا کار خاصی یا استراحت؟

چون سابقه مسمومیت بارداری داشتم باید نمک و چربی رو حذف کنم.ولی نشاسته رو خوردم با شیر.پرخوری و حله و حوله هم نخوردم.

😉

چون سابقه مسمومیت بارداری داشتم باید نمک و چربی رو حذف کنم.ولی نشاسته رو خوردم با شیر.پرخوری و حله و ...

واقعا نشاسته تاثیر داره؟از کی باید بخورم؟

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
واقعا نشاسته تاثیر داره؟از کی باید بخورم؟

از شب  ای یو ای.من فرنی درست کردم.تایپیکهای منو خوندی؟

دو سه بار بخوری کافیه.

نمیدونم تاثیر داره یا نه.ولی بیشتر داروها موثره.

😉

از شب  ای یو ای.من فرنی درست کردم.تایپیکهای منو خوندی؟ دو سه بار بخوری کافیه. نمیدونم تاثیر د ...

اره خوندم تقریبا مث خاطره نوشته بودی امیدوارم منم خدا کمکم کنه و مثبت بشه بارداریم

سلام گلم بهت تبریک میگم انشالله بسلامتی بغلش کنی لطفا استرس نداشته باش 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
سلام گلم بهت تبریک میگم انشالله بسلامتی بغلش کنی لطفا استرس نداشته باش 

باورت میشه بی بی چک کاذب شد؟خودشم سه تا کاذب مثبت

ازمایشم منفی بود

بازم داغون شدم جوجو

😉

باورت میشه بی بی چک کاذب شد؟خودشم سه تا کاذب مثبت ازمایشم منفی بود بازم داغون شدم جوجو

وا نکنه اثر اچ سی جی نرفته بوده؟چون مثبت کاذب میده . بعد آی یو اصلا نزدیکی نداشتین؟چرا رفتی آی یو اسپرم همسرت ضعیفه؟

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
وا نکنه اثر اچ سی جی نرفته بوده؟چون مثبت کاذب میده . بعد آی یو اصلا نزدیکی نداشتین؟چرا رفتی آی یو اس ...

پسرت خوبه؟گذشته رو فراموش کردی؟منظورم دوقلوهاست؟

😉

بهم یه چیزی بگو چیکار کنم قدم بعدیم ای وی اف هس!

مریم جون منم ماه پیش که بی بی چک الکی مثبت شد خیلی داغون شدم اشکال نداره گلم صبر داشته باش... دکتری که ای یو ای کرد برات چه پیشنهادی داده بهت؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿