2777
2789
عنوان

ای یو ای های ۲۹ آذر ۹۹ بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش خدارو التماس میکنم.چقدم دیر میگذره دوره انتظارش .

دوست عزیز میشه بگین با فولی چند کی اچاس جی زدی و کی ای یو ای شدی همون دفعه که مثبت شد و همین سری؟من سری اول که مثبت شد روز ۱۴ اچ اس جی زدم با فولی ۲۴ فرداش ای یو ای شدم مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد متاسفانه

خدایا شکرت....

امروز روز ۲۶ پریودمه.دست زدم دماغم ‌.خون دماغ شدم‌.شدید.طوری که بند نیومد و لخته های خونی جاری شد.

امروز بی بی چک هاله انداخت.آخ یعنی من دوباره مادر شدم؟.

باورم نمیشه خدا دوباره صدامو شنید.خدایا واقعا مهربونی.

خدایا چجوری شاکر باشم.

منه گناهکار چرا؟؟؟

😉

دوست عزیز میشه بگین با فولی چند کی اچاس جی زدی و کی ای یو ای شدی همون دفعه که مثبت شد و همین سری؟من ...

من روز ۱۳ یه فولی ۱۸ سمت راست و ۲۰ سمت چپ داشتم.شبش اچ سی جی زدم.روز ۱۵ که ۳۶ ساعت بعدش بود ای یو ای شدم.نزدیکی هم نداشتم زیاد.روز ۱۲ نزدیکی داشتم.بعدش نداشتم.

😉

مبارکت باشه عزیزم واسه همه دعا کن این لحظه رو خدا قسمتشون کنه

آیلین جان انشالله قسمت تو بشه.انشالله توهم با اولین اقدام مثبت شی.من پارسال دفعه دوم مثبت شد.امسال دفعه اول.

😉

آیلین جان انشالله قسمت تو بشه.انشالله توهم با اولین اقدام مثبت شی.من پارسال دفعه دوم مثبت شد.امسال د ...

احتمالا اینماه باز ای یو ای کنم دکتر برام دارو نوشت فقط چون یه فیبروم بزرگ دارم از سقط و زایمان زودرس ترسوندم نگرانم شما چه داروهایی استفاده کردین؟

خدایا شکرت....
احتمالا اینماه باز ای یو ای کنم دکتر برام دارو نوشت فقط چون یه فیبروم بزرگ دارم از سقط و زایمان زودر ...

من متفورمین و زینک و پودر اینفولیک و اسپیرین و اسید فولیک و ویتامین ای لوتیروکسین.

من بیمارستان صارم تهران میرفتم.

😉