2777
2789
عنوان

استاد خواهرم ...

299 بازدید | 12 پست

خواهرم سر شب بهم پیام داده میگه استاد دانشگاهشون از سر کلاس کلا یکاری کرده نمیتونه وارد بشه یعنی حق حضور در کلاس ندارع تا میخاد وارد بشه خود به خود از سایت پرت میشه بیرون . چون استاده کلاس هارو شب ساعت ۱۰ ۱۱ شب برگزار می‌کرده خواهرم سر کلاس اعتراض کرده گفته شما صبح کاراتون انجام میدید شب یادتون میفته کلاس دارید استادم لج کرده کلا بسته سایتو برای خواهرم . 

فردا بنظرتون باید بره دانشگاه پیگیری کنه؟ کجا باید مراجعه کنه

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ بزنه آموزش دانشگاه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

حتما با آموزش در جریان بزاره براش درست که

و اینکه پیگیری کنه کار استاده رو

حق نداره شب بزاره و حق نداره خواهرتو محدود کنه

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

شوهر من انلاین سر موقع برگزار میکنه کلاس هاشو...البته خواهرتون هم شاید با لحن نامناسبی اعتراضش رو مطرح کرده وگرنه دلیلی نمیبینم بخاطر یه اعتراض ساده استاد اجازه ورود به سایت یا برنامه رو به دانشجو ندن...میتونه به استادش زنگ بزنه یا پیام بفرسته و دلیل این رفتارش رو بپرسه شاید مشکلشون حل شه...واقعا کار استادشون تعجب اور هست شاید کلاس هاشون رو در اون ساعت ضبط میکنن و انلاین نیست...یا شاید اموزش دانشگاه برنامه شروع کلاس رو در این  ساعت گذاشتن چون نمیتونن خودشون به صورت شخصی ساعت کلاس انلاین رو تغییر بدن که بازم اخر شب کلاس گذاشتن عجیبه برای من...