2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه سالاد الویه و سالاد ماکارونی تقریبا هم مزه اس.اما سرو الویه راحتتره.بنظر من پیراشکی هم بذار.یامرغ سوخاری و سیب زمینب سرخ کرده
هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
به نظر من کمه. حداقل یک یا دو نوع غذای دیگه درست کن که بچه ها حق انتخاب داشته باشن.شاید یکی الویه دوست نداشته باشه. من خودم با این سنم اصلا به الویه لب نمیزنم.بچه ها که بد غذاتر هستند.
🌟🌟🌟🌟شوی حراج ۵۰٪ویژه مادروکودک🌟🌟🌟🌟 🌟🌟🌟🌟 👈 مزون سروش👉 👈👈 نیوکالکشن و حراج ٥٠٪👉👉 👈 با حضور چندین پیج بزرگ اینستاگرام👉 👈👈👈سه شنبه تا پنجشنبه👉👉👉 ⏳١٤ و ١٥ و ١٦ بهمن ماه ⏳ 👈 پاسداران، انتهای بوستان دوم، خیابان گیلان غربی، پلاک ٤٠، طبقه دوم،👉 ⌚ از ١٠ صبح تا ٦ عصر ادرس اینستا : 🎀@soroushmezon 🎀@soroushmezon 🎀🎀@soroushmezon 🎀🎀🎀@soroushmezon 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 👣👣👣👣👣👣👣👣👣 💖 برترین لباس کودک از سیسمونی تا ١٥ سال💖 🎁 زنانه ترک 🎁 ٠٩٣٨١٥٥٤٣١٤
خدایا،مرا آن ده که آن به