2777
2789
کیتی جان نارمک بنظرم بهتره.چون حالت محله داره
همه چی هست اینجا از مراکز خرید بگیر تا انواع اموزشگاه و مراکز درمانی و هرچی بخای
دستری به مترو و بی ارتی خوب
دسترسی به اتوابان خوب
فضای سبز عالی
دنج
من بابامینا تو شهرک بهشتی خونه داشتن مامانم نرفت بشینه چون حالت منازل سازمانی و پایگاهی داره و تو فضای شهر نیست
بنظرمن نارمک از هرلحاظ راحتره کیتی جان
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛ همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی کیتی جان
ما یک آپارتمان برای فروش در خیابان چمن (از بهترین خیابانهای نارمک) داریم. نزدیک خ بختیاری(سامان) هست.محله خیلی دنجیه ،نزدیک مرکز خرید 7حوض و امکانات شهری و فضای سبز و هواش خیلی خوبه.

بحر خیابان چمن غربی-طبقه دوم با پارکینگ،نورگیر و نقشه خوب-تمیز/1خواب
60 متر ،12 ساله که وام 15 تومنی داره بنظرم و متری 4 تومن گذاشتیمش(نوساز اینجا 6تومنه)

12 ساله اما بازسازی کامل و کف سرامیک و تمیز

زودتر خبر بدید دوستان چون اینجا تو املاکیها هم خوب فروش میره بخاطر منطقه خوبش و جاش و تمیزی واحد،اما گفتم اول اینجا اعلام کنم.باتشکر
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛ همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص