2777
2789
عنوان

چرا من انقد بی دست و پا و شلختم کمک

1017 بازدید | 105 پست
مادر شوهر هر چی خواست دیروز بارم کرد گفت خونت کثیفه و بلد نیستی خونه داری و از جاریات یاد بگیر و اینا خدایا من چکار کنم جلو اون وا ندادم اما واقعا خونم نامرتبه و یه دختر نه ماه دارم ک همش میچسبه بهم تازه واقعا نمیدونم چطور خونه رو تمیز کنم همش تمیزیم برا یک روز دوام میاره من تو خونه پدری اصلا کار نکردم الان پشیمانم ماماااااااان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سنم کمه 25 سالمه تو خونه بابام بچه اول بودم هیچ کار نکردم حسابی به خواهر و برادر کوچکترم دستور هم میدادم الان هم با دوتا بچه شیطون و خرابکار که دسته گل باباشون هستن خودش لوسشون کرده بهشون میدون داده حالا من بیچاره دارم له میشم خدااااا کاش پول داشتم کارگر هرروز میگرفتم
تو باید غرق شی در من بفهمی کی دلش دریاست
من خیلی رو تمیز کاری خونه حساسم همیشه هر هفته تقریبا تمیز کاری دارم الان باردارم و تا سه ماه حالم خیلی بد بود اصلا هیچ کاری نکردم دیروز رفتم اشپزخونه و داخل کابیت ها رو مرتب کردم و کلا تمیز کاری اشپزخونه ولی شب از کمر درد مردم اینقد گکریه کردم و جیغ زدم که نگو انگار کمرم تیکه شده بود
و خدایی که در این نزدیکی است
حالا راه حل من برا شما وقتی دخترت خوابه شروع کن به تمیز کاری همه کاراتم تو یه روز انجام نده مثلا امروز مخصوص مرتب کردن اشپزخونه فردا هال و اتاقا همه رو عمقی مرتب کن دیرتر نامرتب میشه هر چیزی و برمیداری سریع بذار سر جای اولش میدونم سخته ولی عادت میکنی
و خدایی که در این نزدیکی است