2777
2789
عنوان

فروش شیر دوش برقی

1946 بازدید | 22 پست
دستگاه شیردوش برقی مب بای (mebby) ایتالیا مدل Greeting Mono ساخت ایتالیا بسیار با کیفیت شبیه ساز مکش همانند کودک قدرت مکش عالی دارای سری مکنده از جنس سیلیکن برای انطباق با انواع سینه، قدرت مکش قابل تنظیم، بدون درد،دارای کیف حمل بسیار شیک و زیبا، کیفیت ساخت بالا شیر دوش برقی حرفه ای فوق العاده قوی مخصوص مادران شیر ده در حدواقعا نو یک هفته هم استفاده نشده این شیر دوش به علت جدا بودن موتور از قدرت بالایی بر خوردار است همچنین قطعاتی که با سینه مادر و مخزن شیر در ارتباط هستند کاملا قابل شستشو بوده واین بزرگترین مزیت این دستگاه نسبت به انهایست که موتور و مکنده روی هم هستندچون در مدلهای چسبیده هنگام شستشو اب به موتور رسیده ودستگاه خراب میشودولی در این مدل این اتفاق به هیچ عنوان رخ نمی دهد دارای دهانه ژلاتینی برای مچ شدن بسیار بالابه سینه مادر . قیمت300

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من 200 میخوامش اگه راضی بودی اعلام کن تا کارهای بعدی رو انجام بدیم ممنون
خدایا عاشقت هستم و می دانم تو نیز درهای رحمتت را به سوی من گشوده ایی بخاطر تمام آنچه که به من دادی و ندادی روزی هزاران بار شکرت را می گویم./