2777
2789

تولد تولد تولدت مبارک 

انشالله ک بهار جدید زندگیت ،بهار تحقق همه آرزو های قشنگت باشه عزیز دلم،و همیشه خنده رو لبای خودت و خونوادت باشه،و همیشه از ته دل شاد و سرحال باشی با تنی سالم،و هزار سال عمر با عزت داشته باشی 

پاشو تنبلی رو کنار بذار،ی کیک خونگی درست کن 

ی شام خوشمزه هم درست کن 

حمام برو تیپ خوشگل بزن 

ی جشن تولد ماندگار و دوس داشتنی بگیر 

با همین چیز های کوچیک زند گی قشنگ هست،بیخیال کرونا و تمام مشکلات،ی امشب مال خودت باش ❤❤❤❤

من ک دوشب قبل تولدم ی دعوای مفصل و کتک کاری 

روز  تولدم برام الگو خرید و کیک و عروسک

منم امسال خیلی گند بود روز تولدم

هفته پیش بود

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تولدت مبارک باشه بیا اینم کادوت 😙 https://dl.payamneshan.com/index.html?m=تبریک_تولد_پاییزی& ...

وای عزیزم چه قشنگه مرسی ازلطفت 😍😍😍😍😍

من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
وای عزیزم چه قشنگه مرسی ازلطفت 😍😍😍😍😍

عزیزی😍😗😗

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
زادروزتون مباااارک عزیزم  ان شاء الله آرزوهاتون بشه داشته هاتون Nساله شید ان شاء الله ه ...

قربونت عزیزم خیلی خیلی ممنون ان شاالله شماهم به ارزوهاتون برسین🌹🌹🌹🌹🌹

تولد تولد تولدت مبارک  انشالله ک بهار جدید زندگیت ،بهار تحقق همه آرزو های قشنگت باشه عزیز دلم، ...

مرسی عزیزم ان شاالله زنده باشین خیلی خیلی ممنونم بابت دعای قشنگتون ان شاالله خدابه حق امام رضا ارامش رو به دل هممون برگردونه 😙😙😙😙😙😙🌹🌹🌹

من ک دوشب قبل تولدم ی دعوای مفصل و کتک کاری  روز  تولدم برام الگو خرید و کیک و عروسک منم ...

مبارکتون باشه ان شاالله سال دیگه این موقع حال دل همه مون باتموم شدن کرونا خوب بشه

مبارکتون باشه ان شاالله سال دیگه این موقع حال دل همه مون باتموم شدن کرونا خوب بشه

ممنون گلم 

تولدت هم مبارک 

امیدوارم با ی سورپرایز عالی حالت خوب شه 💓💓

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
قربونت عزیزم خیلی خیلی ممنون ان شاالله شماهم به ارزوهاتون برسین🌹🌹🌹🌹🌹

راستی کادو و تولدو اینا چیشد از شوهر چی گرفتی

اخرش تولد گرفتی یا نه

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
راستی کادو و تولدو اینا چیشد از شوهر چی گرفتی اخرش تولد گرفتی یا نه

اره سوپرایزم کرد باپسرم رفتن و کیک خریدن وسوپرایز شدم کادوهم ششصد تومن پول داد که برای خودم چادرگرفتم