2777
2789
اشکال نداره.قسمت نبوده حتما .کار جرم نکردی.گرچه تو فرهنگ ما این کارا اصلا نمی گنجه و قبولش ندارن.از ...

ما تو تئاتر با هم بودیم،آخرش بهش گفتم من ی حسی که به شما داشتم تو این ۲۶ سال تجربه نکردم به مروز زمان فهمیدم این عشق نیست ی هوس زود گذره،حالا این کلمه هوس ب  بوده خیلی ناراحتم حتما فکر میکنه من هوس بازم😔😣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخ حالا میگن چقد دلش شوهر میخواد

بابات میگه زود ردش میکنم بره تا ابرومو بر باد نداده

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
خخخ حالا میگن چقد دلش شوهر میخواد بابات میگه زود ردش میکنم بره تا ابرومو بر باد نداده

ولی من اصلا همچین دختری نیستم فقط عاشق شدم حسمو گفتم فکر نکنم ابراز علاقه کار غلطی باشه،فقط آبروریزی شده نمیخواستم .....

خب اگه عشق نبوده و یه حس زودگذره چرا بهش گفتی؟ازت سوالی پرسیده بود؟

عزیزم طولانیه،من عاشقشم دوسش دارم از ته قلبم ی اتفاقاتی افتاد دیگه خیلی بد شده بود رفتم بهش به دروغ گفتم ی هوس زود گذربود😔

عزیزم طولانیه،من عاشقشم دوسش دارم از ته قلبم ی اتفاقاتی افتاد دیگه خیلی بد شده بود رفتم بهش به دروغ ...

عزیزم.مبارکت باشه.ولی بهتره اگه آدم درستیه و آدم حسابیه بهتره از یکی کمک بگیری به هم نزدیکتون کنه

عزیزم.مبارکت باشه.ولی بهتره اگه آدم درستیه و آدم حسابیه بهتره از یکی کمک بگیری به هم نزدیکتون کنه

نه اون کلا گفت نه من حسی بهتون ندارم شما رو عین خواهرم دوست دارم،بعد اتفاقات بدی افتاد منم مجبور شدم بهش پیام بدم بگم من حس عشق نبود هوس زود گذر بود

حالا این هوس رو مخمه میگم نباید میگفتم زشت بود

نه اون کلا گفت نه من حسی بهتون ندارم شما رو عین خواهرم دوست دارم،بعد اتفاقات بدی افتاد منم مجبور شدم ...

ای بابا.کاش اون کلمه هوس رو نمیگفتی درسته.از خدا میخوام هرچی قسمت و اقبال خیره برات پیش میاد.این موضوع هم فراموش میشه نگران نباش