2777
2789
عنوان

خانوما گنج های معنوی کسی نداره

179 بازدید | 18 پست

یک حاجتی دارم یک ختمی میخوام  که چله نباشه 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
چی هست؟😕

کتاب 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم  داروخانه معنوی هم دارم ختمی که چله نباشه عزیز شاید کمتر جواب بگیری ولی خب دعای روایت ...

نه اوکیه برام وقت ندارم  دلمم شکسته 

سلام بستگی به حاجتت داره 

ختم شیخ نخودکی خ خوبه روز چهارشنبه هم نزدیکه یس بخون به نیتش 6 هفته چهارشنبه ها یس یکبار و هفته هفتم نخون ان شاالله تا اون موقع حاجت روا میشی و هر وقت حاجت گرفتی یک یس رو سر مدفنش مشهد میخونی

یا پنج شنبه شب نماز کن فیکون بخون عالیه 

یا سه شب متوالی در محل خواب پا چهل بار قدر بی تکلم بخونید 

سلام بستگی به حاجتت داره  ختم شیخ نخودکی خ خوبه روز چهارشنبه هم نزدیکه یس بخون به نیتش 6 هفته ...

ختم  آقای  نخودکی چجوریه؟

100 بار الهم انی اسئلک خیره فیها عافیه و عافیه فیها خیره 

برای مطلب مهم وضو بگیرید و 2162 مرتبه رو به قبله رب انی مغلوب فانتصر

یس بخوانید به سلام قولا من رب الرحیم رسیدید 73 مرتبه تکرار کنید و حاجت بخواهید و ادامه دهید 

اعتصمت بالله 1069 بار یکباره با وضو 

2810