2777
2789

کاش نمی رفتم تو تایپیک می می ناز .نمیدونستم فوت شده خیلی بهم ریختم😢😢😢😢 خدا بیامرزتش و روحش شاد باشه.هرکی میتونه برای شادی روحش صلوات بفرسته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمت کنه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

سلام منم نمیدونستم تو تایپک دوستان دیدم رفتم تایپکشو دیدم دلم گرفت از بیوفایی دنیا 😪خدا رحمتش کنه چه دنیای بی ارزشی 😔😔🙏

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

مامان منم ۶۲ روزه با سرطان از دنیا رفته 

دو ماه پیش دقیقا مثل امروز گذاشتیمش داخل خونه همیشگیش

از دیشب دلم خونه و دارم گریه میکنم انگار امروز دوباره روز دفنه

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
پوووف یکی به مام بگه چیشده عاقا

دیروز یه تایپک بود برای دوستانی که از نی نی سایت فوت شدن کاربر می می ناز اسمش اومد تایپکش هنوز هست مال سال 89خدا رحمتش کنه 🙏🙏😔

مامان منم ۶۲ روزه با سرطان از دنیا رفته  دو ماه پیش دقیقا مثل امروز گذاشتیمش داخل خونه همیشگیش ...

درکت میکنم منم دو سال پیش مامانم با سرطان فوت شدن 

خدا بیامرزدشون 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
درکت میکنم منم دو سال پیش مامانم با سرطان فوت شدن  خدا بیامرزدشون

خدا مامان شما رو هم رحمت کنه😔

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
اگه فوت کرده کی اومده گفته مرده؟؟،چجوری فهمیدن 

بچه های سایت برای مراسمش رفته بودن مثله اینکه قبلانا دوستی ها فقط تو فضای مجازی نبوده و بیرون هم قرار میزاشتن رفت و امد داشتن

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
اگه فوت کرده کی اومده گفته مرده؟؟،چجوری فهمیدن 

تو تایپک کاربرایی که اون موقع بودن گفتن خواهرش یا دوستش درست یادم نیست اومده گفته سرطان داشتن فوت کردن 

2810