2777
2789
عنوان

ملک فروشی در منطقه 15

591 بازدید | 8 پست
با سلام خدمت دوستان گلم

عروسیم نزدیکه یه آپارتمان 55-60 متری توی محدوده منطقه 15 می‌خوام با قیمت مناسب، آیا کسی سراغ داره.
در ضمن پدرم هم 3تا آپارتمان فروشی توی نیروهوایی، علامه امینی و گلستان داره، چون متراژشون یه کم بزرگتره پولم نمیرسه، اگه کسی هم خریداره بگه تا نشونی بدم
مرسی عزیزان
من یه خونه 56 متری تو منطقه 7 سراغ دارم طبقه 2 -میدان سپاه
می خوای شماره بدم؟
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .
ما میدان خراسان اپار تمان 60 متری نو ساز داریم که روش 20 میلیون هم وام داره . نو سازه با کابینت و ایفون تصویری نما سنگ تراور تن خونه جنوبی هستش با نور عالی .

اگر خواستی به شماره 09125066634 تماس بگیر تا اطلا عاتشو بگیری
سلام
حدود 60 متر
1 ساله
ط4
4 طبفه تک واحدی
ساختمان ارام
پارکینگ دار
2 خوابه
خوش نقشه
کف سزامیک.پکیج.کولر.کاینت mdf
6 متر انباری
در شرق تهران
09123012240

وامم داره اگه بخواهید چون نوسازه
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست. من ازاهل زمینم، خوب میدانم که گل در عقد زنبور است،، ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد
یک واحد آپارتمان 56متری درمحله اتابک تهران طبقه 4 آسانسور وپارکینگ کابینت ام دی اف پکیج وکولر یک خوابه بالکن دار نوساز
درصورت تمایل تماس بگیرید 09126083307

15میلیون مستاجر تاپایان سال
12میلیون هنگام سند
قابلیت گرفتن وام هم دارد
بقیه نقد
فروشگاه اینترنتی پوشاک ولوازم کودک

http://pooshano.blogfa.com/