2777
2789
خب چرا شما میگی باید خانوم هم کار کنه ؟ چرا نمیگی مرد بره دو شیفت کار کنه؟ مرد معلمی ک صبح تا نهایت ...

برای اینکه معتقدم خانوم و آقا برابرن

یک زن حق داره شغل داشته باشه و تو اجتماع باشه

اگه شما فک میکنین که کار کردن زن نشونه تحقیره شمارو با افکار پوسیدتون تنها میذارم

زندگی مشترک مال دو نفره 

و هردو نفر باید برای ساختنش تلاش کنن

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  
کار ازاد مثلا میشه ماهی 50 میلیون در اورد با همین مغازه و اینا درسته 

آره تقریبا.

ولی خب نصفش میره واسه اجاره و شارژ و حقوق فروشنده ها و...

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقوق معلمی الان عالیه قبللا کم بود

کلا کارمندی نهایت ۱۰ تومان حقوق داشته باشن.

البته کارمندای ساده رو میگم.

فایده نداره از نظر من ‌

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
باید خانوم شاغل باشه ک پولشو بیاره تو زتدگی چون مرد معلم عرضه تامین کردن ندارع؟

😕

خانم شغل مردو موقع ازدواج ندیده؟

اینقد به تامین عالی از طرف مرد  علاقه داره بره با پولدار و کارخونه دار و برجساز ازدواج کنه نه یه کارمند 

برای اینکه معتقدم خانوم و آقا برابرن یک زن حق داره شغل داشته باشه و تو اجتماع باشه اگه شما فک میکن ...

ولی خانومایی ک شوهراشون عرضه تامین دارن معمولا دائم مراکز خریدن شیک و ارایش کرده هستن دائم سفر و تفریح با دوستاشون کلاسای مختلف اگه هم کار کنن فقط کار تفریحی میکنن فقط برای علاقه ن پول 

شما منظورت این بود خانوم هم چون عرضه داشتن مرد پولدارو نداشته شوهرشم عرضه پول دراوردن نداره باید بره سرکار ک خرج خونه دربیاد

چن سال اخیر خیلی افزایش داشتن الان درامدشون نسبت ب کارمندای دیگه بهتره

نه آنچنان حقوقی نیست برا خانم خوبه 

ولی آقایون ک باید سرپرست خانواده باشن ب نظرم یک شغل دومی هم کنارش باید باشه.

دوست داشتنت قشنگ ترین داشتنی دنیاست..!
نه آنچنان حقوقی نیست برا خانم خوبه  ولی آقایون ک باید سرپرست خانواده باشن ب نظرم یک شغل دومی ه ...

الان اوضاع اقتصادی خرابه

وگرنه حقوق معلما مثل سایر کارمنداست از بعضیاشونم بیشتره

ما تو خانواده همه جور کارمندی داریم

الان اوضاع اقتصادی خرابه وگرنه حقوق معلما مثل سایر کارمنداست از بعضیاشونم بیشتره ما تو خانواده همه ...

عزیزم ما هم همینطور

مامانم و خالم و سه تا از دخترخاله هام فرهنگی ان حکمشون زیاده مثلا۶تومان ولی خوب دریافتی پایینه

ولی نسبت به شغل های دیگه خیلی حقوق پایینیه

اونم واسه مرد!

حقوق معلمی الان عالیه قبللا کم بود

منظورت از عالی ۴ تا ۵ تومن 😑😑😑😐😐 ۵ تومن حقوق واقعا که عالی باشه برا خانوم شاید خوب باشه 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
عزیزم ما هم همینطور مامانم و خالم و سه تا از دخترخاله هام فرهنگی ان حکمشون زیاده مثلا۶تومان ولی خوب ...

همه کارمندا اینجورین تقریبا

کارمند اداره ثبت و اداره پست و تعزیرات داریم حقوقشون از اینم کمتره

ولی خانومایی ک شوهراشون عرضه تامین دارن معمولا دائم مراکز خریدن شیک و ارایش کرده هستن دائم سفر و تفر ...

کی اینو بهت گفته عموی من میلیاردر زنش خیاطی میکنه کم تر حرف بیخود بزن 

خالم حقوقش ۶۷۰۰ هست منظور از عالی به نسبت سایر کارمنداست وگرنه درامد هرچی بیشتر بهتر

کجا نسبت به بقیه کارمندا عالی خیلی هم کمه برادر من کارمند ۱۰ به بالا میگیره در ضمن ۶ و ۷۰۰ واسه ۱۵ روز یه آدم 

همه کارمندا اینجورین تقریبا کارمند اداره ثبت و اداره پست و تعزیرات داریم حقوقشون از اینم کمتره

نه 

مثلا پدرم نیروانتظامی بودن حقوقشون خیلی خوبه

شوهرم هم همینطور

اصلا الان حقوق بقیه کارمندا از ۱۰به بالایه

ک حقوق معلمی در مقابلشون هیچه!