2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 36 پست
ببخشید شماها که بچه دوم میخاید بیارید درامدتون د  ماه چقدره؟میشه بگید

شغل همسرم آزاده ، دقیق مشخص نیس اصلااا .ولی حدود بین ۵تا۷فکر کنم.خونه و ماشین داریم .یکی از دلایل دودلیم همین شرایط اقتصادیه

یعنی تقریبا ۶ ماه دیگه بری تو اقدام ! .؟ من خرداد باردار شم ۷سال تموم دخترم بچه بعدی دنیا میاد

نه گلم بچم ۵ سال ونیمشه گذاشتم یکسال ونیم بعد برم اقدام میخوام کلاس اول بچم تموم بشه بعد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگم آدم یا کلا بچه‌دار نشه یا دوتا به فاصلهء 3، 4 سال بیاره...  با تک فرزندی و اختلاف سنی ...

الان به نظرتون تو شرایط من بیارم بهتره یا نیارم ؟ خودمم پشیمونم ک زودتر نیاوردم .ولی من اصلاااا کمک نداشتم .تنهای تنها بودم

شغل همسرم آزاده ، دقیق مشخص نیس اصلااا .ولی حدود بین ۵تا۷فکر کنم.خونه و ماشین داریم .یکی از دلایل دو ...

من هم دقیقا مثل شما هستم از نظر اقتصادی

ولی نمیتونم بچه دوم بیارم

بعد ده سال هنوزم عاشق شوهرمم مثل روز اول
الان به نظرتون تو شرایط من بیارم بهتره یا نیارم ؟ خودمم پشیمونم ک زودتر نیاوردم .ولی من اصلاااا کمک ...

بازم الآن با این شرایط شما بچه آوردن بهتر از نیاوردنه...اختلاف سنی 7سال بهتر از اینه که کلا تنها باشه

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙

بچه های من ۱۱ سال اختلاف سنی دارن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
2810