2777
2789
عنوان

چتریام تو راهه هیجان زده ام

155 بازدید | 18 پست

https://www.google.com/imgres?imgurl=https://storage.torob.com/backend-api/base/images/24/p9/24p9pCcayRk4UFsx.jpg&imgrefurl=https://torob.com/p/f1d86aaa-3376-4406-b2eb-737e12d2e3e3/%DA%86%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D8%BA%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B4%DA%A9%DB%8C/&tbnid=iyHhWbr103IC_M&vet=10CAMQxiAoAGoXChMIoNWRyIDD7QIVAAAAAB0AAAAAEAg..i&docid=iB0QyhA6aRXg-M&w=769&h=981&itg=1&q=تل چتری دار&ved=0CAMQxiAoAGoXChMIoNWRyIDD7QIVAAAAAB0AAAAAEAg

ازینا سفارش دادم

البته تلشو

راحتتره 

هیجان دارم

با دلهای پاکتون دعا کنید که بهم بیاد   

🌼دست پدر و مادرت را ببوس، پایش را ببوس تا به گریه بیفتد، خودت هم به گریه می افتی، آن وقت کارت روی غلتک می افتد و همه درهایی که به روی خود بسته ای، خدا باز می کند🌼

بمارک#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

ای جانم به خوشی 😍مبارک 😘

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمارک#  

فدات چم

🌼دست پدر و مادرت را ببوس، پایش را ببوس تا به گریه بیفتد، خودت هم به گریه می افتی، آن وقت کارت روی غلتک می افتد و همه درهایی که به روی خود بسته ای، خدا باز می کند🌼
ای جانم به خوشی 😍مبارک 😘

ممنون عشقم   

عزیزم 😅 چقد باحاله پسندم شد از کجا خریدی 

از یه پیج تو اینستا قیمتشم خوبه

یادمانلی افتادم😂😂😂😂

وای دقیقا

یادمانلی افتادم😂😂😂😂

اقازاده میبینی ؟😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
به به عشق خودم😘😘 اررره😂😂😂😂😂

فدات😍😘😘

منم عاشق این نمایش خانگی ام 😍😂😂😂

فدات😍😘😘 منم عاشق این نمایش خانگی ام 😍😂😂😂

❤😘❤

اره دیگه چیکارکنیم سرمون گرمه خوبه👌

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

❤😘❤ اره دیگه چیکارکنیم سرمون گرمه خوبه👌

❤❤💋

یسس 😁👌🏻

2810