2777
2789
عنوان

دوس پسرمو بلاک کردم اونم بلاکم کرد

285 بازدید | 10 پست

بچه ها سر اینکه بهش گفتم من نمیتونم ببینمت، اونم گف من از اولشم واسه سرگرمی میخواستمت همین😑😑😑 بعدش کات کردم باهاش... بلاکش کردم اونم بلاکم کرد.

ب نظرتون اگه برگشت چیکار کنم؟! دوباره باهاش وارد رابطه بشم یا نه

عاشق هات چیپس😍😋😋😋

خودت چی فکرمیکنی

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره حتما.😕عقلم خوب چیزیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه من بودم جای بلاک کردن میگفتم منم فقط واسه تیغ زدن میخواستمت  😁😂

بــعداز چند سال پول جمع کردن بالاخره آیفون خریدم فقط یه مشکل داره نمی دونم چرا هر وقت دکمه اش رو میزنم در حیاط باز میشه😳🤔حالا ک امضام رو خوندی کلی فحشم دادی بگو لایک ب امضات بزار باهم ااوسکول بعدی رو پیدا کنیم 😄تولوخدا نشکن دلـــــــــــمو

عجب روحیه ای داری دختر من بودم الان همش عر میزدم که چرا اینطوری کرده😂

ولی گذشته از اینا آقا دوست نشید با این پسرا به خدا حیفه یه دختر احساساتیه مثل پسر نیست 

به نظرم یه کار نکن بعدا تو زندگی مشترکت شرمنده همسرت باشی به خاطر گذشتت چون معلومه خیلی ساده هستی😊

همه دوس پسر دارن که راحت باشن احساس ارامش کنن،، والا ما انگار با پیاز تو رابطه ایم همش گریه😕 فک میکرد واقعا دوسم داره بعد این همه مدت میگه واسه سرگرمی میخواستمت همین

عاشق هات چیپس😍😋😋😋